Zobrazit přihlášovací formulář

ADIDAS TERREX AX2R MID CP K vel.36 2/3.

Administrace

ADIDAS TERREX AX2R MID CP K vel.36 2/3.

990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám tyto prakticky nové boty, které dcera měla jen dvakrát na nohách a to ještě na horách, kde s nimi chodila po sněhu. Podrážky jsou proto úplně neochozené, tudíž si dovoluji boty prodávat jako nové. Na vložkach uvnitř bot je znát, že jsou boty…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 5. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ADIDAS TERREX AX2R MID CP K vel.36 2/3.

990 Kč
  • Popis zboží
Prodám tyto prakticky nové boty, které dcera měla jen dvakrát na nohách a to ještě na horách, kde s nimi chodila po sněhu. Podrážky jsou proto úplně neochozené, tudíž si dovoluji boty prodávat jako nové. Na vložkach uvnitř bot je znát, že jsou boty nenošené. Nyní už je na další hory nevyužijeme, dcera z nich vyrostla. Kupované v Německu za 64, doklad z 4.8.2018 mám.
Je stará známá věc, že děti musí mít pravidelný pohyb, ale je nutné myslet i na správné obutí. Dětská obuv adidas TERREX AX2R MID CP K je pro turistiku tou správnou volbou. Děti jistě ocení vodoodolnou membránu Climaproof, která udrží jejich nohy v suchu. Prodyšná podšivka ze síťoviny odvádí vlhkost z boty pryč. O stabilitu kotníku a ochranu pohybového aparátu se postará středně vysoký svršek a odlehčená mezipodešev Eva. Podrážka disponuje technologií Traxion, která udrží dítě na nohou i v náročném terénu.
Technologie: Climaproof, Eva, Traxion.
VELIKOST: 36 2/3 (UK4; US4 1/2; JP230; CHN225)
POŠTOVNÉ: Dle tarifu pošty
  • 28. 2. 2020, 11:10

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie