Zobrazit přihlášovací formulář

Henna přírodní barva na vlasy - kaštan, 33g

Administrace

Henna přírodní barva na vlasy - kaštan, 33g

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
♥na vlasy♥ Nabízím novou Henna přírodní barva na vlasy, na malování Hennou nebo jako prášek k míchání barev a jiných odstínů - kaštan, 33g. Henna je 100% přírodní barva na vlasy, která má mimo barvící účinky i regenerační a léčebné schopnosti. Henna…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Henna přírodní barva na vlasy - kaštan, 33g

  • Popis zboží
♥na vlasy♥ Nabízím novou Henna přírodní barva na vlasy, na malování Hennou nebo jako prášek k míchání barev a jiných odstínů - kaštan, 33g.

Henna je 100% přírodní barva na vlasy, která má mimo barvící účinky i regenerační a léčebné schopnosti. Henna dodává vlasům potřebné vitamíny, vlasy jejím použitím získají vysoký lesk. Mimojiné Henna zabraňuje tvoření lupů a je velice vhodná při alergiích kůže a nemocech vlasů. Aplikace barvy není spojena s žádnými zdravotními riziky a je tak skvělou alternativou chemických barev.
Jednotlivé odstíny lze mezi sebou míchat.
Zobrazené barvy jsou pouze orientační. Výsledný efekt vždy záleží na původní barvě vlasů a jejich kvalitě (do jaké míry byly dříve chemicky ošetřeny, jak moc jsou šedivé apod.)
Balení obsahuje 33g přírodního hennového prášku příslušného odstínu, rukavice, igelitovou čepici. Obsah krabičky slouží pro 1-2 použití, podle délky vlasů.

Barva je sice podle doporučení prošlá, ale těmto barvám to vůbec nevadí a zůstává stejná kvalita, jelikož se v nich nemá co zkazit ani vyblednout jako hermeticky uzavřené. Přesto ji nabízím zdarma k jakékoliv objednávce.

♥OSOBNÍ PŘEDÁNÍ po domluvě v Praze na Budějovické (cca 1x týdně), nebo u Kamenice u Prahy (denně).
  • 9. 11. 2021, 12:32

  • Zobrazení

    137

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

13x Retro plastové ramínko

Kategorie