Zobrazit přihlášovací formulář

Stolní hra pro dospělé - Boj o erotickou korunu

Administrace

Stolní hra pro dospělé - Boj o erotickou korunu

200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Erotická společenská hra pro 18+. Vhodné pro 2-8 hráčů. Ideální na silvestrovské a podobné večery, kdy je pohromadě parta přátel (smíšené osazenstvo) a je chuť si zahrát něco laškovního pro pobavení. Hra je z roku 1999. Hraná, ale pěkný stav, včetně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stolní hra pro dospělé - Boj o erotickou korunu

200 Kč
  • Popis zboží
Erotická společenská hra pro 18+. Vhodné pro 2-8 hráčů. Ideální na silvestrovské a podobné večery, kdy je pohromadě parta přátel (smíšené osazenstvo) a je chuť si zahrát něco laškovního pro pobavení. Hra je z roku 1999. Hraná, ale pěkný stav, včetně krabice.

TEXT VÝROBCE:
Je vám 18 roků a jste alespoň dva (nejlépe osm)? Je vaše společnost smíšená? (Není podmínkou). Chcete se pobavit, poškádlit či zašpásovat v partě dobrých přátel? Nebo naopak chcete vztahy ve vašem kolektivu polidštit, odbourat zábrany a navodit vřelou přátelskou či partnerskou atmosféru? Pak jste volili správně a odnášíte si z obchodu ten správný návod jak na to. Kterým směrem se hra bude ubírat - jestli vás povznese k větším výkonům, či naopak ještě více propadnete svým touhám - to již záleží pouze na vás a vaší společnosti, které tato stolní (a nejen stolní) hra rychle vtáhne do svého akčního děje.
  • 20. 1. 2020, 23:21

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Kategorie