Zobrazit přihlášovací formulář

NOVÉ ZAKÁZKOVÉ ZIMNÍ BOTY Z TELECÍ KŮŽE, 41-41,5

Administrace

NOVÉ ZAKÁZKOVÉ ZIMNÍ BOTY Z TELECÍ KŮŽE, 41-41,5

900 Kč 9 800 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 95 Kč
MIMOŘÁDNĚ KVALITNÍ BOTY, NA ZAKÁZKU, ČÁSTEČNĚ RUČNĚ ŠITÉ, ČÁSTEČNĚ STROJNĚ, Z VELMI KVALITNÍ TELECÍ KŮŽE, ZIMNÍ, OTEPLENÉ, ŠNĚROVACÍ, MODEL VHODNÝ pro starší dámy, co kladou důraz na pohodlí nebo mají citlivé nohy a nehledají společenské zimní boty, toto…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NOVÉ ZAKÁZKOVÉ ZIMNÍ BOTY Z TELECÍ KŮŽE, 41-41,5

900 Kč
  • Popis zboží
MIMOŘÁDNĚ KVALITNÍ BOTY, NA ZAKÁZKU, ČÁSTEČNĚ RUČNĚ ŠITÉ, ČÁSTEČNĚ STROJNĚ, Z VELMI KVALITNÍ TELECÍ KŮŽE, ZIMNÍ, OTEPLENÉ, ŠNĚROVACÍ, MODEL VHODNÝ pro starší dámy, co kladou důraz na pohodlí nebo mají citlivé nohy a nehledají společenské zimní boty, toto je klasika s maximálním pohodlím - VĚTŠÍ šířka, I VYŠŠÍ výška nártu vše, aby netlačilo, širší model, mechová podrážka, nízký podpatek, proti skluzu rýhování. PRO CITLIVÉ NOHY, je to podobné ortopedickým botám. PC bez mála 10000 Kč, dnes (pár let mi leží, byly zhotovené babičkou na zakázku a už je vůbec nestačila užít, zbrusu nové, ani jednou nepoužité, velikost nohy - vhodné pro maximálně 41,5. To měla babička -menší 42 - o chloupek větší než 41,5, ale nosila do podobných zimních bot jen normální tenké silonové punčocháče. ěla citlivé nohy, tak si nechávala boty zhotovovat na zakázku. Takové boty vydrží při dobré péči o kůži léta. Pokud chce do toho někdo nosit silnější vlněné ponožky, tak pro velikost 41. Délka podrážky zvenčí od středu jednoho kraje ke druhému je 28 cm. Pro pravou 42 by už bylo malé. Nyní velká sleva!
rozumí se klasické označení, ne francouzské. V Česku je 41,5 ještě v jiném číslování známé jako 27,5 a také ještě v jiném jako 7,5.
  • 2. 12. 2019, 19:32

  • Zobrazení

    93

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie