Zobrazit přihlášovací formulář

Komplet sportovní podprsenky a 3/4 legín

Administrace

Komplet sportovní podprsenky a 3/4 legín

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 70 Kč
Prodám dámský,nenošený komplet sportovní podprsenky a kompresních capri legín vel.XS Dámské kompresní capri legíny z originálního materiálu HeatGear jsou vhodné pro veškeré sportovní aktivity. Komprese Vám pomůže snížit opotřebovanost svalů a urychluje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Komplet sportovní podprsenky a 3/4 legín

600 Kč
  • Popis zboží
Prodám dámský,nenošený komplet sportovní podprsenky a kompresních capri legín vel.XS

Dámské kompresní capri legíny z originálního materiálu HeatGear jsou vhodné pro veškeré sportovní aktivity. Komprese Vám pomůže snížit opotřebovanost svalů a urychluje regeneraci. Použité technologie odvádí vlhkost a zabraňují vzniku zápachu.

Technologie 4-way stretch umožňuje větší mobilitu oděvu v jakémkoli směru. Maximální pohodlí zajišťují použité technologie a ploché švy. Střih legín s vysokým pasem umožňuje bezproblémový pohyb při veškerých aktivitách.
Materiál
Materiál: 87% Polyester, 13% Elastan



Dámská sportovní podprsenka z Under Armour HeatGear® materiálu. Extrémně příjemná podprsenka přes hlavu, zabezpečuje střední podporu pro všechny lehké kardio aktivity např. Pilates, spinning, fitnes. Minimalizuje pohyb prsou pro maximální pohodlí.

Materiál této podprsenky je lehký, jemný a díky velké pružnosti se přizpůsobí vašemu tělu jako druhá kůže. Výrazný design s digitálním tiskem a nápisem Under Armour na dolním lemu. Ideální pro velikost košíčku A-C.
Materiál
Materiál: 90% Polyester, 10% Elastan

Rozměry: legíny.pas-60cm,délka-69cm podprsenka-obvod-55cm vše měřeno v klidu,jde o kompresní prádlo
  • 12. 10. 2020, 7:20

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Kategorie