Zobrazit přihlášovací formulář

ČERNÁ VELKÁ KABELKA GUESS

Administrace

ČERNÁ VELKÁ KABELKA GUESS

1 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 65 Kč
NOŠENÁ VELMI MÁLO, BEZ POŠKOZENÍ, POŘIZOVACÍ CENA NECELÉ 3000,- JEN NA RŮŽKU MALINKÁ PRASKLINKA VIZ DETAIL - KOPÍRUJI POPIS OD VÝROBCE: Značková kabelka Guess z kolekce podzim / zima 2017. Kabelka má dvě ucha do ruky, ale vejde se i na rameno ( 25 cm)…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ČERNÁ VELKÁ KABELKA GUESS

1 299 Kč
  • Popis zboží
NOŠENÁ VELMI MÁLO, BEZ POŠKOZENÍ, POŘIZOVACÍ CENA NECELÉ 3000,- JEN NA RŮŽKU MALINKÁ PRASKLINKA VIZ DETAIL - KOPÍRUJI POPIS OD VÝROBCE:

Značková kabelka Guess z kolekce podzim / zima 2017. Kabelka má dvě ucha do ruky, ale vejde se i na rameno ( 25 cm). Kabelka má hlavní zapínání na dva patenty. Součástí kabelky je odnímatelná etue. Vpředu na kabelce je kovové logo GUESS a visící ozdoba. Ke kabelce je ochranný pytlík s logem Guess.
Barva: černá
Rozměry: délka 33 cm, šířka 16 cm, výška 27 cm
Použitý materiál: umělá kůže (PU) / podšívka 100% polyester
Kabelky nepřetěžujte a chraňte je před mechanickým poškozením nebo nadměrným promáčením! Pro čištění kabelky nedoporučujeme používat tekutá čistidla kvůli možnému zabarvení nebo jinému poškození materiálu kabelky. Kabelku otírejte měkkým bezbarvým navlhčeným hadříkem.
Jsme autorizovaní prodejci značky Guess v ČR. Veškeré zboží Guess v našich obchodech pochází od oficiálního dovozce značky Guess do ČR, který provozuje v ČR síť obchodů Guess by Marciano.
  • 21. 5. 2020, 10:25

  • Zobrazení

    318

  • Oblíbené

    0

Kategorie