Zobrazit přihlášovací formulář

Boty na běžky / běžkařské boty Fischer (SNS)

Administrace

Boty na běžky / běžkařské boty Fischer (SNS)

449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 89 Kč
Zcela top stav, s technologií Thinsulate Insulation, uvedená velikost 26, délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 16,6cm, profil SNS.. Thinsulate insulation je jednou z nejlehčích syntetických izolací na trhu. Při své lehkosti je přitom výjimečně silná a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Boty na běžky / běžkařské boty Fischer (SNS)

449 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Zcela top stav, s technologií Thinsulate Insulation, uvedená velikost 26, délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 16,6cm, profil SNS..
Thinsulate insulation je jednou z nejlehčích syntetických izolací na trhu. Při své lehkosti je přitom výjimečně silná a skutečně efektivně vás ochrání před zimou.
Izolace Thinsulate insulation pracuje na principu zachycování molekul vzduchu mezi vámi a venkovním prostředí. Čím více vzduchu zachytí, tím lépe izoluje. Lepší izolace je navíc dosaženo díky speciálním mikrovláknům, která jsou mnohem jemnější než jiná vlákna a zachytí více vzduchu na menším prostoru. Tato izolace je téměř dvakrát teplejší než pěna, plsť nebo běžné vlákno.
HŘEJIVOST
Užijte si každý krok bez obav ze zimy. Izolace Thinsulate insulation vaše nohy efektivně chrání před vlivy chladu, ať už se vydáte kamkoliv.
LEHKOST
Thinsulate insulation je důkazem, že skutečně účinná izolace může být také lehká jako pírko. S nohama v teple bez zbytečného zatížení tak snáze vystoupáte i na tu nejvyšší horu.
ODVOD VLHKOSTI
Specifická výroba Thinsulate insulation dokáže efektivně udržet vaše tělesné teplo a přitom odvádět přebytečnou vlhkost.
  • 10. 2. 2021, 11:49

  • Zobrazení

    93

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Hnědé zimní dámské boty / kozačky Marco Tozzi
Zimní dívčí nepromokavé boty / sněhule Color Kids
Luxusní kožené zimní boty / kozačky Scholl Hera

Kategorie