Zobrazit přihlášovací formulář

2x robotická dřevěná hračka RoboTime - dinosauři

Administrace

2x robotická dřevěná hračka RoboTime - dinosauři

200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Původní cena za jednoho kolem 400 Kč. Nyní za oba dohromady 200 Kč. Vhodné pro vyzkoušení, obeznámení se s těmito hračkami. Hrané, stále plně funkční, dobře zabavilo, někde jsme již nedohledali nějaký dřevěný dílek, ale ničemu nevadí (viz foto). K jednomu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x robotická dřevěná hračka RoboTime - dinosauři

200 Kč
  • Popis zboží
Původní cena za jednoho kolem 400 Kč. Nyní za oba dohromady 200 Kč. Vhodné pro vyzkoušení, obeznámení se s těmito hračkami. Hrané, stále plně funkční, dobře zabavilo, někde jsme již nedohledali nějaký dřevěný dílek, ale ničemu nevadí (viz foto). K jednomu z nich máme ještě návod (Stegosaurus D440).

Jedná se o výrobek: Dřevěná stavebnice Robo Time - Triceratops malý a Stegosaurus malý (Dřevěné robotické 3D puzzle na baterky).
Po tlesknutí tyto hračky vydávají buď dinosauří řev, nebo po jiném tlesknutí se pohybují a chodí po podlaze, nebo oboje naráz. Vhodné pro děti 6+.

POPIS VÝROBCE:
Robotická dřevěná hračka. Složte si jednoduše vlastní zábavnou robotickou hračku ve formě dřevěného 3D puzzle. 3D puzzle se jednoduše sestavuje ze 104 dřevěných dílů bez použití nářadí, lepidla nebo šroubů. Jednotlivé díly dřevěného puzzle lze jednoduše vymáčknout prsty a snadno složit dle názorného grafické návodu. Překvapte své přátelé, či rodinu nečekaným pohybem dinosaura! Umožněte dětem nahlédnout do pravěku, vytvořit si vlastní hračku a poznat základy mechaniky a robotiky stejně jako miliony spokojených dětí po celém světě!

Dřevěné robotické hračky RoboTime jsou velice inteligentní hračky. Reaguje na zvuky pohybem a řevem! Napájení 3x1,5V AAA nejsou součástí balení
Rozměry složeného Stegosaura: 330x93x166mm, váha 1,36kg
Rozměrysloženého Triceratopsa: 345x93x142 mm, váha 1,13 kg
  • 26. 3. 2020, 21:10

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie