Zobrazit přihlášovací formulář

3 ks káro elegantní zimní sukně do kanceláře

Administrace

3 ks káro elegantní zimní sukně do kanceláře

49 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 69 Kč
... nabízím 3x stylové, velmi elegantní hřejivé sukně, ideální na chladné období. Nošené, avšak ve výborném stavu, bez vad. Vše z kvalitního vlněného (silnějšího) materiálu, ideální od podzimu do jara. Všechny zakoupeny v Anglii. Budou skvěle sedět na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3 ks káro elegantní zimní sukně do kanceláře

49 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... nabízím 3x stylové, velmi elegantní hřejivé sukně, ideální na chladné období. Nošené, avšak ve výborném stavu, bez vad. Vše z kvalitního vlněného (silnějšího) materiálu, ideální od podzimu do jara. Všechny zakoupeny v Anglii. Budou skvěle sedět na štíhlé slečně/paní okolo 168-170 cm. Cena za všechny tři 99 Kč. Možno prodat i jednotlivě. Ihned k odeslání, případně možný osobní odběr OSTRAVA.

1) šedo-béžové káro: kratší sukně s klouzavou podšívkou, zapínání na zip vzadu, kde je rovněž decentní rozparek. Délka 48,5 cm, pas 36 cm (x2), výrobce Charlotte Halton, vel. značena EUR 38 / UK 10. Cena 49 Kč.

2) fialová káro delší sukně s ladící klouzavou podšívkou, zapínání na zip z boku, bez rozparku. Délka 62 cm, pas 33 cm (x2), výrobce Debenhams, dámská série Principles, vel. značena EUR 36 / UK 8. Cena 49 Kč.

3) hnědá káro sukně s červenou linkou: bez klouzavé podšívky, zapínání na zip z boku, bez rozparku. Délka 62 cm, pas 34,5 cm (x2), výrobce neznámý, koupeno v běžné neznačkové síti, vel. značena EUR 38 / UK 10. Cena 49 Kč.

********************************
Ušetřete na poštovném ! Sledujte i další nabídky našeho obchůdku a nechte si zaslat více věcí v jednom balíku. Možno kombinovat spotřební zboží (domácí potřeby) i textil. Balík do určité velikosti možno rovněž zaslat přes Zásilkovnu. Více info na dotaz ✿

****************************************

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀

****************************************
  • 19. 10. 2022, 22:23

  • Zobrazení

    431

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Obraz na zeď: Dívka s květy, 30x30 cm

Kategorie