Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní fusak Wallaboo

Administrace

Zimní fusak Wallaboo

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Používaný, ale v pořádku. Pořizovací cena okolo 1.000,- Osobní předání možné Otnice, Šlapanice nebo Brno - Komárov. Možno i zaslat poštou či zásilkovnou. Inzeruji i jinde. Tento zázračně jemný a teplý fusak perfektní velikosti pro novorozence je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 4. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní fusak Wallaboo

300 Kč
  • Popis zboží
Používaný, ale v pořádku. Pořizovací cena okolo 1.000,- Osobní předání možné Otnice, Šlapanice nebo Brno - Komárov. Možno i zaslat poštou či zásilkovnou. Inzeruji i jinde.

Tento zázračně jemný a teplý fusak perfektní velikosti pro novorozence je vyrobený z lehkého mikrovlákna s nejkvalitnějším plyšem pro nejvyšší komfort děťátka. Fusak je vybaven 2 zipy a dle potřeby jej lze rozepnout po celém obvodu. Přední část s vyšívaným logem WallaBoo lze do polovičky délky snadno odklopit a děťátko pohodlně uložit do fusaku. Pokud chcete vytvořit otevřenější prostor pro miminko, lze přední část přeložit a zajistit patenty. Naopak z horní části fusaku můžete snadno vytvořit kapucu, která vytvoří uzavřenější hřejivý prostor pro miminko. Ve spodní části fusaku je 5 otvorů, které umožňují provléknutí bezpečnostních pásů. Fusak je ideální pro použití do autosedačky, kočárku či přenosného vajíčka. Atraktivní vzhled imitující pravou kůži v kombinaci s ovčí vlnou osloví všechny příznivce elegantních a vkusných modelů oblečení. Fusak lze prát v pračce na 30 °C. S WALLABOO fusakem bude vaše děťátko v teploučku a pohodlí. Vhodný pro děti do 12 měsíců nebo váhy do 10 kg.

URČENÍ: děvče, chlapec
VĚK: 0, 0,5, 1
BARVA: černá
ROČNÍ OBDOBÍ: jaro, podzim, zima
VNITŘNÍ MATERIÁL: extra jemný plyš - 100% Polyester
VNĚJŠÍ MATERIÁL: semišový matný povrch z lehkého mikrovlákna - 100% Polyester
OTVORY PRO PÁSY: 3 bodový systém zapínání
BEZPEČNOSTNÍ ATEST: certifikát nezávadnosti materiálu dle normy EN 71part 3 2004
PRANÍ A ÚDRŽBA: prát odděleně na 30 °C
ROZMĚRY: 42 x 72 cm
  • 16. 1. 2020, 9:26

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie