Zobrazit přihlášovací formulář

Lego CITY 60034 Polární Helikoptéra, nové

Administrace

Lego CITY 60034 Polární Helikoptéra, nové

1 450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 150 Kč
PC1799Kč (sešly se nám 2x Zajišťuj vzdušnou podporu objevitelské výpravy se skvělým arktickým létajícím jeřábem LEGO® City! Vydej se s arktickým badatelem do divočiny na psím spřežení vybaveném kamerou, světlem a radarem. Prozkoumej velký ledový blok,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lego CITY 60034 Polární Helikoptéra, nové

1 450 Kč
  • Popis zboží
PC1799Kč (sešly se nám 2x
Zajišťuj vzdušnou podporu objevitelské výpravy se skvělým arktickým létajícím jeřábem LEGO® City! Vydej se s arktickým badatelem do divočiny na psím spřežení vybaveném kamerou, světlem a radarem. Prozkoumej velký ledový blok, hledej krystaly zamrzlé uvnitř, pak kontaktuj základní tábor vysílačkou a přivolej si na pomoc úžasný vzdušný jeřáb. Vznes se nad ledový terén a pomocí navijáku zdvihni kontejner s tajemným blokem ledu, než odlétneš zpět do základního tábora, kde jej prozkoumáš.
Součástí jsou minifigurky arktického badatele a pilota s různým příslušenstvím.
Stavebnice Lego podporuje zručnost a rozvíjí tvořivost a fantazii vašeho dítěte. V porovnání s jinými stavebnicemi zaručuje Lego stavebnice pevnost, stálobarevnost a přesnost rozměrů - jednoduché sestavení a rozebírání. Věřte, že tato hračka vydrží beze změny celé generace.
Doporučený věk: 6 -12 let
Počet dílků: 262
  • 15. 3. 2021, 21:46

  • Zobrazení

    179

  • Oblíbené

    0

Kategorie