Zobrazit přihlášovací formulář

Dřevěné kostky 12 ks-Sněhurka a 7 trpaslíků N.O.VÉ

Administrace

Dřevěné kostky 12 ks-Sněhurka a 7 trpaslíků N.O.VÉ

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Tradiční dřevěné obrázkové kostky. Balení obsahuje 12 kostek. Pro snadnější skládání jsou vloženy papírové předlohy. Malované obrázky na motivy pohádky O Sněhurce. Hrana kostky je 3,7 cm. Tyto dřevěné kostky přežijí generace. Vyrobeny jsou ze smrkového…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 11. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dřevěné kostky 12 ks-Sněhurka a 7 trpaslíků N.O.VÉ

99 Kč
  • Popis zboží
Tradiční dřevěné obrázkové kostky. Balení obsahuje 12 kostek. Pro snadnější skládání jsou vloženy papírové předlohy. Malované obrázky na motivy pohádky O Sněhurce. Hrana kostky je 3,7 cm. Tyto dřevěné kostky přežijí generace. Vyrobeny jsou ze smrkového dřeva.

Skládejte spolu s dětmi a povídejte si příběh o tom, zda Sněhurka usne z otráveného jablíčka navěky nebo jí pomohou trpaslíci, a nebo zakletou Sněhurku probudí krásný princ?

Obrázkové kostky procvičí u nejmenších dětí představivost i jemnou motoriku prstů a rodiče zavzpomínají na tradiční pohádku svého mládí. Starší děti při skládání obrázků rozvíjí fantazii, orientaci a logické myšlení, a kostky motivují je k vyprávění příběhů.

Určeno pro děti od 3 let.

TOPA Toys s.r.o. je tradiční český výrobce a dodavatel oblíbených dřevěných kostek pro děti – tzv. kubusů. TOPA Toys s.r.o. je nástupce společnosti TOFA Semily a.s., která zahájila výrobu kostek ve Staré Pace již v roce 1952. Mezi hlavní motivy patří obrázky lidových pohádek a zvířátek. Kostky se vyrábí z kvalitního, vysušeného, převážně smrkového dřeva z Podkrkonoší. Dřevěné kostky TOPA pro děti jsou zdravotně nezávadné.
  • 27. 12. 2019, 21:33

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie