Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní boty Salomon XA Pro

Administrace

Sportovní boty Salomon XA Pro

549 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 99 Kč
Super stav, uvedená velikost EUR 38, UK 5 , USA 6 , Japan 23,5 , délka vnitřní stélky cca 24,5cm.. Technologie - CONTAGRIP®, QUICKLACE™, SENSIFIT™, EVA Contagrip® podešev přináší nejmodernější technologie k poskytnutí nejlepší přilnavosti podrážky a co…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní boty Salomon XA Pro

549 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Super stav, uvedená velikost EUR 38, UK 5 , USA 6 , Japan 23,5 , délka vnitřní stélky cca 24,5cm..
Technologie - CONTAGRIP®, QUICKLACE™, SENSIFIT™, EVA
Contagrip® podešev přináší nejmodernější technologie k poskytnutí nejlepší přilnavosti podrážky a co nejlepšího záběru za všech podmínek. Nabízí ideální poměr mezi výbornou přilnavostí a zároveň dlouhou životností..
Outdoorová obuv Salomon XA Pro 3D kombinuje prvky turistické a běžecké obuvi, a je proto ideálním vybavením pro všechny sportovně založené nadšence preferující běh a chůzi v náročnějším terénu. Obuv si zachovává svůj ideální tvar i po stovkách naběhaných kilometrů. XA Pro 3D se může pochlubit vynikající přilnavostí i v horském prostředí. Největší zásluhu na tom má technologie podešve Contagrip, která brání podklouznutí na hlíně i kamenech. Vyznačuje se kratším, zato odolnějším vzorkem, proto je obuv vhodná zejména na skalnatý povrch. Oproti předchozím řadám zapracoval Salomon především na stabilitě obuvi a kvalitě podešve, která byla dovedena téměř k dokonalosti. Technologie 3D Advanced Chassis maximalizuje stabilizaci končetin a vy tak máte absolutní kontrolu nad každým pohybem. Anatomická stélka Ortholite výborně odvádí pot, zároveň je rychleschnoucí, proto budou vaše nohy stále v suchu. Mezipodešev z EVA pěny zvyšuje pohodlí a pomáhá účinně tlumit nárazy při dopadu. Protože byla obuv navržena pro středně náročné hiky a běh v horském terénu, zaměřili se designéři především na ochranu nohy běžce a pohodlí. Přední pogumovaná část brání okopu a chrání tak palec i samotnou botu. Zároveň se obuv vyznačuje poměrně dobrou trakcí a stabilitou. V testu obstály boty na jedničku - získaly hodnocení 10/10 a zařadily se tak mezi top vybavení do hor.
  • 9. 2. 2020, 12:35

  • Zobrazení

    85

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Luxusní celokožené dámské boty Scholl Alicia
Krásné dámské kotníčkové boty ESMARA
Kožené boty na klínku Rockport by Adidas Adiprene

Kategorie