Zobrazit přihlášovací formulář

Riflové legíny H&M a trika Hello Kitty 10 let

Administrace

Riflové legíny H&M a trika Hello Kitty 10 let

399 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 71 Kč
Moc pěkný komplet odpovídající velikosti 140/146. Super sedící mekké elastické legíny- tregíny- silnější, moc oblíbené, na zadečku malinko “opotřebované”, nafotila jsem, ale při nošení to není vidět - jedno triko nebo trikomikina, delší s nápisy Hello…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Riflové legíny H&M a trika Hello Kitty 10 let

399 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
Moc pěkný komplet odpovídající velikosti 140/146. Super sedící mekké elastické legíny- tregíny- silnější, moc oblíbené, na zadečku malinko “opotřebované”, nafotila jsem, ale při nošení to není vidět - jedno triko nebo trikomikina, delší s nápisy Hello Kitty a 3/4 rukávem nošená k legínám, bez vad, žmolků, fleků, děr... a druhé triko s Kitty jakoby efekt halenky se sáčkem, bavlněné, obrázek Kitty s flitrovou zlatou mašlí, pouze vyprané, bohužel byl kazík na rukávku již při koupi, zašito, jinak v podstatě nové. Cena za vše a prodej jako celek. Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • Značka

    H&M

  • Velikost

    140

  • 8. 12. 2023, 8:56

  • Zobrazení

    598

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Luxusní růžové dlouhé legíny RALPH LAUREN
Luxusní riflové šaty s 3/4 rukávy ZARA

Kategorie