Zobrazit přihlášovací formulář

Lyžařské boty - lyžáky TECHNICA, modré, 255mm

Administrace

Lyžařské boty - lyžáky TECHNICA, modré, 255mm

1 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 24. 12.
Lyžáky TECNICA Attiva Modo Steppin´out . Velmi pohodlné, teplé, střední pokročilost. stav velmi dobrý, kovové přezky v pořádku, pouze opotřebení škrábanci na vnitřní straně. Boty jsou esteticky moc hezké!!! POPIS: Komfort a podpora nohou! Bota určená…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lyžařské boty - lyžáky TECHNICA, modré, 255mm

1 000 Kč
  • Popis zboží
Lyžáky TECNICA Attiva Modo Steppin´out . Velmi pohodlné, teplé, střední pokročilost. stav velmi dobrý, kovové přezky v pořádku, pouze opotřebení škrábanci na vnitřní straně. Boty jsou esteticky moc hezké!!!

POPIS:
Komfort a podpora nohou! Bota určená pro začátečníky až středně pokročilé lyžaře, kteří hledají pohodlnou a teplou botu. Pomocí systému Steppin´Out je možné odstranit skořápku boty a projít s její vnitřní botou. - praktický uzávěr na zip - popruh na suchý zip 30 mm - Flex 60 - systém PCS Progressive Cushioning přináší zvětšenou skořápku do malleolu. Bota, která nabízí překvapivou citlivost při jízdě na lyžích, podešev, která pohlcuje vibrace - Snadná lyžařská chůze umožňuje měnit polohu stopky tak, aby se přizpůsobila buď cvičení lyžování, nebo jízdě - Easy Fit usnadňuje vstup nohy do boty a zlepšuje komfort - Micrometrické přizpůsobení 4 smyček - Sametová podšívka - Možnost pohybu Otáčející se západka usnadňuje otevření boty - Bota speciálně určená pro ženu.
  • Značka

    TECHNICA

  • Velikost

    38

  • Rozměry

    295mm, délka vložky ve vnitřní botě 26 cm (od kraje ke kraji)

  • 16. 12. 2020, 8:31

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie