Zobrazit přihlášovací formulář

Parfumage - Relaxation 750ml

Administrace

Parfumage - Relaxation 750ml

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Parfumage -parfémovaný superkoncentrát Relaxation 750ml PARFUMAGE je parfémový super-koncentrát pro intenzivní a dlouhotrvající vůni prádla i domova se složkou neutralizující zbytky pracích prostředků v prádle. Přidej ji do posledního máchání namísto…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 4. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Parfumage - Relaxation 750ml

199 Kč
  • Popis zboží
Parfumage -parfémovaný superkoncentrát Relaxation 750ml

PARFUMAGE je parfémový super-koncentrát pro intenzivní a dlouhotrvající vůni prádla i domova se složkou neutralizující zbytky pracích prostředků v prádle. Přidej ji do posledního máchání namísto aviváže. Provoníš prádlo, domov i toaletu.

Relaxation
luxusní kosmetický parfém je směsí levandule, vanilkového květu a vzácných dřevin.

Typ vůně: balzamická, květinová, bylinná
Hlava: levandule, rozmarýna
Srdce: hřebíček, jehličí
Základ: vanilka, santalové dřevo


3 způsoby použití parfumage:
1. Parfumage se používá namísto aviváže nebo vonných perliček (naliješ ji do dávkovače pro aviváž v pračce). Vysoký obsah parfému zajistí dlouhotrvající intenzivní vůni. Parfumage lze použít na všechny typy tkanin. Včetně funkčního prádla. Můžeš ji bez obavy použít i na zimní bundy z dražších materiálů, které lze prát. I na spací pytle, které lze prát. Zkrátka všechny pratelné textilie. Kam nemůže aviváž, nastupuje parfumage.
Množství si zvolíš podle sebe. Chceš jemnější vůni, dáš méně. Chceš výraznou vůni, pak trochu přidej. Hraj si s vůní. Vykouzli si tu svoji.

2. Přidej parfumage do kbelíku společně s prostředkem na mytí podlahy. Parfémový superkoncentrát provoní celý tvůj dům nebo byt. Intenzitu si zvol podle sebe. Máš náladu na jemnou vůni? Pak dej méně. Máš náladu na silnou vůni, přidej více. Hraj si. Experimentuj. Ty rozhoduješ.

3. Potřebuješ provonět toaletu? Nalij parfumage do stojánku na toaletní štětku. Kde je vůně, tam nejsou pachy. Při každém použití toaletní štětky pak provoníš nejen toaletní mísu, ale i celou místnost. Parfumage pravidelně doplňuj.

Používáš sušičku prádla? Není problém!
PARFUMAGE se udrží na prádle, i když sušíš prádlo v sušičce. Vů
  • 18. 1. 2020, 22:07

  • Zobrazení

    57

  • Oblíbené

    0

Kategorie