Zobrazit přihlášovací formulář

2x nepromokavé dětské zimní rukavice/rukavičky/H&M

Administrace

2x nepromokavé dětské zimní rukavice/rukavičky/H&M

369 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 62 Kč
Modré zcela nové, zn.Cubus, technologie Thinsulate Insulation 3M, teplé, nepromokavé, prodyšné, z boku zapínání na zip, snadno a lehce se navlékají, uvedená velikost 86, celková délka cca 18cm, od zápěstí cca 11,5cm, výrazné reflexní pruhy (na fotu vidět…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x nepromokavé dětské zimní rukavice/rukavičky/H&M

369 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Modré zcela nové, zn.Cubus, technologie Thinsulate Insulation 3M, teplé, nepromokavé, prodyšné, z boku zapínání na zip, snadno a lehce se navlékají, uvedená velikost 86, celková délka cca 18cm, od zápěstí cca 11,5cm, výrazné reflexní pruhy (na fotu vidět jako bílé - osvíceno bleskem, PC 250Kč, nyní samostatně 199Kč ( + poštovné), červené rukavice H&M 100% stav, uvedená velikost 86/92 (1-2 roky), technologie Thinsulate Insulation, výrazné reflexní prvky, celková délka cca 19,5cm, délka k zápěstí cca 11cm, barva červená, univerzální, možno pro kluky i holčičky, cena samostatně 199Kč, případně obojí rukavice dohromady (modré i červené) 369Kč ( + poštovné)..
Technologie 3M Thinsulate Insulation
Izolace 3M Thinsulate je teplá, ale lehká, tenká, prodyšná a antialergení. Pomáhá zachytit a udržet tělesné teplo a zároveň dovoluje úniku vlhkosti.Hydrofobní vlákna jsou speciálně navrženy tak, aby byly odolné proti vodě a udržely nás v teple..
Co dělá Thinsulate izolace tak efektivně?
Je to všechno ve vláknech, unikátní mikrovlákna Thinsulate izolace jsou asi desetkrát menší než vlákna z jiných syntetických izolaci, což znamená, že jsou mnohem účinnější proti vniknutí chladného vzduchu dovnitř a mnohem účinnější udrží teplo vyprodukované tělem pod Thinsulate materiálem. ani opakované praní a čištění tohoto materiálu výrazně neovlivní výkon Thinsulate izolace. Dlouhodobé testy ukázaly, že Thinsulate izolace zůstává relativně beze změny i po opakovaném praní.
Thinsulate izolace je jednou z nejlepších voleb jak udržet vaši pokožku v teple. Při porovnávání stejné tloušťky jiné syntetické izolace, Thinsulate nabízí téměř o jeden a půl krát více tepla se zachováním až dva krát vyšší pružností svých izolačních materiálů.
  • Značka

    H&M

  • Velikost

    86

  • 15. 11. 2021, 13:03

  • Zobrazení

    559

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bavlněný šátek + letní čepička STERNTALER UV 50 +

Kategorie