Zobrazit přihlášovací formulář

Tělové mléko "POMERANČ-GREP" 500ml

Administrace

Tělové mléko "POMERANČ-GREP" 500ml

1 312 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
100%přírodní Tělové mléko "POMERANČ-GREP" 500ml Toto luxusní tělové mléko kombinuje kokosový olej s olivovým a zanechává kůži jemnou a hebkou. Má příjemnou a krémovou konzistenci, rychle se vstřebává a kůži nemastí. Skvělé spojení přírodních látek…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 5. 2019
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tělové mléko "POMERANČ-GREP" 500ml

1 312 Kč
  • Popis zboží
100%přírodní Tělové mléko "POMERANČ-GREP" 500ml

Toto luxusní tělové mléko kombinuje kokosový olej s olivovým a zanechává kůži jemnou a hebkou. Má příjemnou a krémovou konzistenci, rychle se vstřebává a kůži nemastí. Skvělé spojení přírodních látek obsažených v tomto kosmetickém přípravku je účinnou kombinací těch nejlepších vlastností. Pravidelné používání tohoto tělového mléka s obsahem pomeranče a grapefruitu zamezuje šupinatění kůže a zlepšuje pevnost pokožky i její pružnost. Je obohaceno esenciálními oleji sladkého pomeranče a grapefruitu, který stimuluje lymfatický systém a má povzbuzující efekt na kůži.

Olivový olej je velmi bohatý na vitaminy A, E a K, omega-3 mastné kyseliny a kyselinu olejovou. Olivový olej se rychle vstřebává, také silně promašťuje a značně prokrvuje. Nejvhodnější je na extrémně suchou, popraskanou pokožku se sklony k šupinatění. Hodí se i pro pleť citlivou a problematickou.

Kokosový olej zlepšuje vstřebávání živin do těla a zvyšuje imunitu. Má přirozené antimikrobální a antiseptické účinky. Zároveň působí detoxikačně a protizánětlivě. Do pokožky i organismu se snadno vstřebává a nezanechává po použití mastnou stopu.

Květinová voda smilu písečného osvěžuje pokožku a napomáhá udržet její vzhled v perfektním stavu. Brání dehydrataci a udržuje pokožku měkkou a příjemně zvlhčenou. Působí proti stárnutí a obnovuje vitalitu pleti.

Esenciální olej z pomeranče zacelí prasklinky v pleti a pomáhá hydratovat suchou kůži.

>hydratuje a zvláčňuje
>stimuluje lymfatický systém
>působí na pleť detoxikačně

Složení: kokosový olej, olivový olej, květinová voda smilu písečného, esenciální oleje pomeranče a grepu, glycerol.

Navštivte náš E-shop mirta-prirodnikosmetika.cz
  • 26. 2. 2020, 11:19

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie