Zobrazit přihlášovací formulář

Hra Vikingové v bouři

Administrace

Hra Vikingové v bouři

180 Kč 400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 100 Kč
Originální logická hra pro jednoho hráče z produkce Smart games. Hra obsahuje celkem 60 zadání rébusů od jednoduchých až po velmi náročné. V logické hře Vikingové v bouři se lodě pohybují pomocí otáčení jednotlivých dílků s vlnami. Je třeba dávat si pozor…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hra Vikingové v bouři

180 Kč
  • Popis zboží
Originální logická hra pro jednoho hráče z produkce Smart games. Hra obsahuje celkem 60 zadání rébusů od jednoduchých až po velmi náročné. V logické hře Vikingové v bouři se lodě pohybují pomocí otáčení jednotlivých dílků s vlnami. Je třeba dávat si pozor na to, že často jeden z dílků blokuje otáčení ostatních. Pouze velice chytrý Viking má šanci vyvést svoji loď z vlnobití. Nejprve si vyberete zadání v jedné ze čtyř náročností. Podle zadání umístíte jednotlivé hrací dílky na herní plán. S loďkami můžete pohybovat pouze tak, že otáčíte jednotlivými dílky moře. Vaším úkolem je dostat lodě do svých přístavů.
Logická hra pro jednoho hráče Vikingové v bouři spojuje zábavu i rozvoj IQ. Podporuje prostorovou představivost, koncentraci a plánování. Hra obsahuje: 9 otočných dílků moře, 4 lodě, herní plán, 4 přístavy, knížku s 60 zadáními a řešeními. pro věk 6-99 let, počet hráčů 1+. u nás nevhodný dárek, nehraná, nezaujala, posíláme dál. PC 400 Kč, nyní s velkou slevou!!!
  • 30. 1. 2021, 9:55

  • Zobrazení

    80

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Hasbro Nerf Elite Disruptor
Dětský polštářek Šapitó
Stavebnice Armia Stíhačka
N*O*V*É Nike Dri Fit Knit Short v. L
Zara divci skinny jeans v.164
N*O*V*Á Passionata memory podprsenka 70D
N*O*V*É Nike Air Jordan 1 Low (GS)v.40

Kategorie