Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek MAXI -COSI Mura 3 Plus TOP stav+fusak

Administrace

Kočárek MAXI -COSI Mura 3 Plus TOP stav+fusak

2 000 Kč 3 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Po jednom dítěti, šetřený, využíván především ve městě, v perfektním stavu, potah naprosto bez vad, čistě výpraný. Včetně originální kvalitní pláštěnky, adaptérů na hlubokou korbu a autosedačku, držáku na slunečník.Jedinou vadou je zářez v pěnovém kole,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 1. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek MAXI -COSI Mura 3 Plus TOP stav+fusak

2 000 Kč
  • Popis zboží
Po jednom dítěti, šetřený, využíván především ve městě, v perfektním stavu, potah naprosto bez vad, čistě výpraný. Včetně originální kvalitní pláštěnky, adaptérů na hlubokou korbu a autosedačku, držáku na slunečník.Jedinou vadou je zářez v pěnovém kole, jen kosmetická vada, plně funkční.(Zřejmě o nějaký ostrý kámen?)Elegantní kočárek Maxi-Cosi Mura Plus nabízí pohodlný a flexibilní cestovní systém pro dítě od narození až do cca 3,5 roku (do 15 kg). Pohodlí dítěte zaručuje měkkce polstrovaný sedák se třemi polohami opěrky zad, nastavitelná opěrka nohou a odnímatelné madlo před dítě. Sedák je možno umístit po i proti směru jízdy. Sedák je vybaven 5-bodovými bezpečnostními pásy. Sluneční stříška i pláštěnka poskytují velmi dobrou ochranu za každého počasí. Díky pěnovým kolům nikdy nepíchnete. Na podvozek kočárku můžete umístit Maxi-Cosi autosedačku kategorie 0–13 kg i korbičku Maxi-Cosi pro děti od narození.

Kočárek lze kombinovat s autosedačkami Maxi-Cosi CabrioFix, Pebble, Pebble Plus nebo Citi SPS a s korbičkou či skládací korbičkou Maxi-Cosi. Součástí kočárku jsou adaptéry pro připevnění autosedačky Maxi-Cosi a korbičky Maxi-Cosi. Kočárek má velký nákupní košík, držák na slunečník, sluneční stříšku a pláštěnku. Rukojeť kočárku je výškově nastavitelná pro pohodlné držení. Kočárek se snadno skládá a rozkládá. Otočná přední kola nabízí možnost aretace.
* oproti starším modelům má Mura plus prodlouženou střechu
Pouze osobní odběr v Plzni.
Na prodej mám i zimní fusak Maxi -Cosi vhodný na T rukojeť kočárku v perfektním stavu. Původně určen na starší verze kočárku, ale lze využít bez problémů i na tento model. Je velmi praktický, doporučuji. Další dotazy ohledně kočárku ráda zodpovím.
  • Značka

    MAXI COSI

  • Rozměry

    Hmotnost včetně sedáku: 15,5 kg Rozměry: Š 65 x H 95–103 x V 100–106 cm Pro věk: 0–3 měsíce, 3–6 měsíce, 6–12 měsíců, 1–3 roky, 3+ roky Barva: šedá- Concrete grey Počet koleček: 3 kolečka Ruční brzda: ne

  • 29. 12. 2020, 8:54

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie