Zobrazit přihlášovací formulář

Sensai Milky Soap

Administrace

Sensai Milky Soap

69 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Mýdlo pro suchou až velmi suchou pleť Sensai Silky Purifying Step 2 je druhým krokem v čisticí péči Sensai. Vytváří bohatou a hustou pěnu, která důkladně odstraní nečistoty a přebytečný kožní maz z pleti. Hedvábná pěna obsahuje hydratační látky a dokonale…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sensai Milky Soap

69 Kč
  • Popis zboží
Mýdlo pro suchou až velmi suchou pleť Sensai Silky Purifying Step 2 je druhým krokem v čisticí péči Sensai. Vytváří bohatou a hustou pěnu, která důkladně odstraní nečistoty a přebytečný kožní maz z pleti. Hedvábná pěna obsahuje hydratační látky a dokonale vaši pleť osvěží.
Šetrné složení mýdla Silky Purifying Step 2 jemně ošetřuje a čistí pleť. Výtažky z přírodních látek, které mýdlo obsahuje, pleť zjemňují, posilují a dodávají jí přirozenou pružnost. Ihned po čištění bude vaše pleť zbavena nepříjemného pnutí a svědění. Mýdlo se lehce oplachuje a zanechává pleť čistou, vláčnou, vyhlazenou a dokonale zklidněnou.
Hydratační mýdlo Silky Purifying Step 2 můžete používat samostatně pro ranní čištění a večer jako druhý krok čištění vaší pleti po použití čisticího mléka, čisticího krému, čisticího oleje nebo peelingu od značky Sensai. Mýdlo je pro vaše větší pohodlí opatřeno praktickým dávkovačem, který usnadní a urychlí vaše každodenní čištění pleti. Dopřejte si přípravek, který vaši pleť rozjasní a dokonale připraví na noční odpočinek nebo na další líčení!
Účinky:
odstraňuje nečistoty a zbytky líčidel z pleti
zbaví pleť přebytečného kožního mazu
hydratuje a osvěžuje vaši pleť
ošetřuje a dokonale čistí pleť
zjemňuje a posiluje pleť
dodává pleti pružnost
odstraňuje pnutí a svědění suché pleti
lehce se oplachuje
zanechává pleť vláčnou, vyhlazenou a zklidněnou
rozjasňuje a sjednocuje pleť
připravuje pleť na noční odpočinek nebo na další líčení
Složení:
hedvábí Koishimaru - pleť zjemňuje a zvláčňuje
mrkvový extrakt - pleť posiluje, hydratuje a dokonale čistí
Jak aplikovat:
Nanášejte ráno na mokrou pleť a jemnou masáží napěňte. Důkladně vyčistěte pleť a opláchněte. Poté pokračujte běžnou denní péčí o vaši pleť. Večer použijte některý z přípravků Sensai, které patří k prvnímu kroku v péči o čistotu pleti. Poté použijte mýdlo stejným způsobem, jako ráno. Následně ošetřete pleť běžnou noční péčí o vaši pleť.
Nové,v krabičce
8ml
Cena 150ml balení na netu přes 1.000,-
  • 22. 2. 2020, 17:19

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie