Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh G.RIDE ARTHUR 17L grey - DOPRAVA ZDARMA

Administrace

Batoh G.RIDE ARTHUR 17L grey - DOPRAVA ZDARMA

2 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
POŠTOVNÉ ZDARMA. Středně velký městský batoh od francouzské značky G.Ride a 5 lety záruky. Rozměry 28 x 12 x 40 cm, objem 17 l. Do hlavního prostoru vedou dvě cesty. Jedna, více zabezpečená (vrchní chlopní a pak stahováním provázkem) z vrchu, druhá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh G.RIDE ARTHUR 17L grey - DOPRAVA ZDARMA

2 490 Kč
  • Popis zboží
POŠTOVNÉ ZDARMA.
Středně velký městský batoh od francouzské značky G.Ride a 5 lety záruky.
Rozměry 28 x 12 x 40 cm, objem 17 l.
Do hlavního prostoru vedou dvě cesty. Jedna, více zabezpečená (vrchní chlopní a pak stahováním provázkem) z vrchu, druhá pak pohodlně ze strany. Tento vstup je na zip. Batoh na povrchu dále nese 3 kapsy se zipem, uvnitř pak ještě jednu. Polstrovaná kapsa na notebook/tablet (13") má pod sebou tlumící zónu, přispívající k vyšší bezpečnosti vaší elektroniky. Voděodolný materiál, voděodolný zip u kapsy na notebook. Záda a ramenní popruhy jsou poctivě polstrované.

O ZNAČE: G.RIDE je mladá francouzská značka přinášející tašky a batohy inspirované posledními trendy v městské kultuře. Cílí na dospívající a mladé dospělé, kteří vědí, co chtějí a nebojí se poznávat svět. Od svého představení v roce 2009 v Paříži, zaznamenala značka velký úspěch. Přičinily se o to špičkový styl, vynikající kvalita jdoucí ruku v ruce s příznivými cenami. Obrovskou výhodou značky je to, že její designéři sedí přímo ve městech, která už po léta spoluurčují trendy nejen módy, ale i životního stylu – v Paříži a Hong Kongu. Inspirováni dobrodružstvím života v těchto městech navrhují jedinečné kolekce tašek a batohů. Část produkce je vyráběna ve Francii.
  • Značka

    G.RIDE

  • Rozměry

    Rozměry 28 x 12 x 40 cm. Kapsa na notebook 13". Objem 17 l

  • 3. 5. 2021, 23:44

  • Zobrazení

    62

  • Oblíbené

    0

Kategorie