Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh G.RIDE BALTHAZAR black essentiel line

Administrace

Batoh G.RIDE BALTHAZAR black essentiel line

2 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
POŠTOVNÉ ZDRAMA. Menší městský batoh a stylové francouzské značky. Rozměry 37 x 11 x 45 cm, objem 12 l, nepromokavý materiál. Hlavní prostor se zavírá na zip a magnetické přezky. Uvnitř je polstrovaná kapsa na 15" notebook, jedna kapsa je na zadní straně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh G.RIDE BALTHAZAR black essentiel line

2 290 Kč
  • Popis zboží
POŠTOVNÉ ZDRAMA. Menší městský batoh a stylové francouzské značky. Rozměry 37 x 11 x 45 cm, objem 12 l, nepromokavý materiál. Hlavní prostor se zavírá na zip a magnetické přezky. Uvnitř je polstrovaná kapsa na 15" notebook, jedna kapsa je na zadní straně a jedna na boku. Batoh snadno uchopíte za ucho, záda a popruhy jsou bohatě polstrované.

O ZNAČE: G.RIDE je mladá francouzská značka přinášející tašky a batohy inspirované posledními trendy v městské kultuře. Cílí na dospívající a mladé dospělé, kteří vědí, co chtějí a nebojí se poznávat svět. Od svého představení v roce 2009 v Paříži, zaznamenala značka velký úspěch. Přičinily se o to špičkový styl, vynikající kvalita jdoucí ruku v ruce s příznivými cenami. Obrovskou výhodou značky je to, že její designéři sedí přímo ve městech, která už po léta spoluurčují trendy nejen módy, ale i životního stylu – v Paříži a Hong Kongu. Inspirováni dobrodružstvím života v těchto městech navrhují jedinečné kolekce tašek a batohů. Část produkce je vyráběna ve Francii.
  • Značka

    G.RIDE

  • Rozměry

    Rozměry 37 x 11 x 45 cm, objem 12L, kapsa na notebook 15", nepromokavý.

  • 3. 1. 2022, 23:19

  • Zobrazení

    64

  • Oblíbené

    0

Kategorie