Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh G.RIDE CHLOE mustard/ blue 20L

Administrace

Batoh G.RIDE CHLOE mustard/ blue 20L

1 390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
Dámský kapsovatý batoh od francouzské značky G.RIDE. Vstup do hlavní kapsy je chrání chlopeň s magnetickým uzávěrem. Uvnitře se skrývá kapsa na zip a organizér pro tužky, karty či kabely. Přední kapsy uzavírá magnetický cvok. Vnější materiál batohu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh G.RIDE CHLOE mustard/ blue 20L

1 390 Kč
  • Popis zboží
Dámský kapsovatý batoh od francouzské značky G.RIDE.
Vstup do hlavní kapsy je chrání chlopeň s magnetickým uzávěrem. Uvnitře se skrývá kapsa na zip a organizér pro tužky, karty či kabely. Přední kapsy uzavírá magnetický cvok. Vnější materiál batohu odolá dešti.

O ZNAČE: G.RIDE je mladá francouzská značka přinášející tašky a batohy inspirované posledními trendy v městské kultuře. Cílí na dospívající a mladé dospělé, kteří vědí, co chtějí a nebojí se poznávat svět. Od svého představení v roce 2009 v Paříži, zaznamenala značka velký úspěch. Přičinily se o to špičkový styl, vynikající kvalita jdoucí ruku v ruce s příznivými cenami. Obrovskou výhodou značky je to, že její designéři sedí přímo ve městech, která už po léta spoluurčují trendy nejen módy, ale i životního stylu – v Paříži a Hong Kongu. Inspirováni dobrodružstvím života v těchto městech navrhují jedinečné kolekce tašek a batohů. Část produkce je vyráběna ve Francii.
  • Značka

    G.RIDE

  • Rozměry

    Rozměry 31 x 16 x 40 cm, materiál polyester a bavlna.

  • 3. 5. 2021, 23:47

  • Zobrazení

    93

  • Oblíbené

    0

Kategorie