Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh NITRO HERO red stripes 37L - DOPRAVA ZDARMA

Administrace

Batoh NITRO HERO red stripes 37L - DOPRAVA ZDARMA

1 752 Kč 2 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
DOPRAVA ZDARMA. Batoh vyššího objemu z řady Street/school. Textilní batoh. Objem 37 l. Fleecem vystlaná kapsa na brýle a podobně choulostivé věci, dvě hlavní prostorná oddělení, kapsa na tablet, vypolstrovaná kapsa na 17" notebook, popruh na nesení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh NITRO HERO red stripes 37L - DOPRAVA ZDARMA

1 752 Kč
  • Popis zboží
DOPRAVA ZDARMA. Batoh vyššího objemu z řady Street/school.
Textilní batoh. Objem 37 l. Fleecem vystlaná kapsa na brýle a podobně choulostivé věci, dvě hlavní prostorná oddělení, kapsa na tablet, vypolstrovaná kapsa na 17" notebook, popruh na nesení skateboardu, postranní kapsa na zip, postranní síťovinová kapsa na lahev.. Rozměry přibližně 52 x 38 x 23 cm. Materiál 600D polyester, hmotnost 980 g.

HISTORIE ZNAČKY: Značka Nitro Snowboards vznikla v roce 1990 v Seattle v americkém státě Washington. Založili ji dva jezdci, kteří chtěli vyrábět kvalitní vybavení, protože nabídka na trhu se jim zdála nedostatečná. Snowboarding pro ně byl vášní a zůstal jí dodnes. Říkají: Jsme věrní snowboardingu a děkujeme vám za podporu, díky které v tom můžeme pokračovat. Naším cílem je přicházet s inovacemi, které by zvyšovaly úroveň našeho sportu, s novými postupy, materiály, technologiemi... Chceme posouvat limity a máme s tím již za tu dobu mnoho zkušeností. Jako první jsme přišli například s progresivním vykrojením či tříkusovým vázáním. U zrodu každého našeho produktu stojí jezdci z naší designerské kanceláře v Seattlu. Náš "design & development" tým je s námi ode dne nula - ne každá snowboardová firma může říct něco takového. Na našich návrzích pak ještě zapracují Evropané kteří mají na povel výrobu a vše v neposlední řadě otestují naši jezdci na horách po celém světě. Takový je náš recept na jedinečné snowboardové vybavení.
  • Značka

    NITRO

  • Rozměry

    Objem 37 L, Rozměry 52 x 38 x 23 cm. Hmotnost 980 g.

  • 17. 12. 2021, 23:51

  • Zobrazení

    64

  • Oblíbené

    0

Kategorie