Zobrazit přihlášovací formulář

Batoh NITRO CHASE smear midnight 35 L - DOPRAVA ZD

Administrace

Batoh NITRO CHASE smear midnight 35 L - DOPRAVA ZD

1 790 Kč 1 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
DOPRAVA ZDARMA. Batoh vyššího objemu z řady Street/school. Textilní batoh. Fleecem vystlaná kapsa na brýle a podobně choulostivé věci, vypolstrovaná kapsa na 17" notebook - skrytá pod "zády" batohu a na samostatný, nenápadný zip. Dvě hlavní prostorná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Batoh NITRO CHASE smear midnight 35 L - DOPRAVA ZD

1 790 Kč
  • Popis zboží
DOPRAVA ZDARMA. Batoh vyššího objemu z řady Street/school.
Textilní batoh. Fleecem vystlaná kapsa na brýle a podobně choulostivé věci, vypolstrovaná kapsa na 17" notebook - skrytá pod "zády" batohu a na samostatný, nenápadný zip. Dvě hlavní prostorná oddělení, prostorný organizér, vnitřní kapsa na suchý zip, vhodná pro nabíječky, kabely tad., popruh na skateboard, boční síťka na lahev, boční polstrovaná kapsa na zip. Materiál 600D polyester.

HISTORIE ZNAČKY: Značka Nitro Snowboards vznikla v roce 1990 v Seattle v americkém státě Washington. Založili ji dva jezdci, kteří chtěli vyrábět kvalitní vybavení, protože nabídka na trhu se jim zdála nedostatečná. Snowboarding pro ně byl vášní a zůstal jí dodnes. Říkají: Jsme věrní snowboardingu a děkujeme vám za podporu, díky které v tom můžeme pokračovat. Naším cílem je přicházet s inovacemi, které by zvyšovaly úroveň našeho sportu, s novými postupy, materiály, technologiemi... Chceme posouvat limity a máme s tím již za tu dobu mnoho zkušeností. Jako první jsme přišli například s progresivním vykrojením či tříkusovým vázáním. U zrodu každého našeho produktu stojí jezdci z naší designerské kanceláře v Seattlu. Náš "design & development" tým je s námi ode dne nula - ne každá snowboardová firma může říct něco takového. Na našich návrzích pak ještě zapracují Evropané kteří mají na povel výrobu a vše v neposlední řadě otestují naši jezdci na horách po celém světě. Takový je náš recept na jedinečné snowboardové vybavení.
  • Značka

    NITRO

  • Rozměry

    Objem 35 L, Rozměry 51 x 37 x 23 cm. Hmotnost 860 g.

  • 15. 4. 2021, 22:53

  • Zobrazení

    39

  • Oblíbené

    0

Kategorie