Zobrazit přihlášovací formulář

BÍLÝ ochranný pás dětské postýlky, 60x120 cm

Administrace

BÍLÝ ochranný pás dětské postýlky, 60x120 cm

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... díky ochrannému obložení předejdete tomu, aby se Vaše dítě uhodilo o tvrdé příčky postýlky. Díky měkkým vycpávkám je dětská postýlka bezpečnější a nehrozí zranění pokud dítě narazí hlavou, rukama nebo nohama do příček. Je vyrobená z jednoho kusu a je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BÍLÝ ochranný pás dětské postýlky, 60x120 cm

399 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... díky ochrannému obložení předejdete tomu, aby se Vaše dítě uhodilo o tvrdé příčky postýlky. Díky měkkým vycpávkám je dětská postýlka bezpečnější a nehrozí zranění pokud dítě narazí hlavou, rukama nebo nohama do příček. Je vyrobená z jednoho kusu a je proto snadné ji umístit do postýlky. Díky poutkům zůstává pevně na svém místě. Bezpečné prostředí pro spánek je to nejlepší, co můžete svému dítěti dát. Ochranná podložka chrání vaše dítě před nárazy a zabrání zaklesnutí končetin do postranních příček. Měkká, silná a odolná ochranná podložka vyrobená z bavlny a polyesteru. Výplň umožňuje vzduchu cirkulovat uvnitř a poskytuje tak příjemné prostředí pro spánek. Ochrannou podložku snadno připevníte a zase sundáte pomocí poutek, takže ji můžete snadno udržovat.
Jemný a měkký povrch je odolný a neobsahuje žádné škodlivé látky, ftaláty ani další chemikálie, které by mohly ublížit Vašemu dítěti. Tato tlumící podložka je z jednoho dílu. Na místě ji udržíte pomocí suchého zipu na bocích a tím, že na ni položíte matraci. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

...........................................

Návod na údržbu:
Perte v pračce na max. 40 °C, v režimu běžného praní. Nebělit. Nesušte v sušičce. Žehlení na teplotu max. 110 °C. Nečistit chemicky. Srážlivost 4 %.
...........................................

Materiál:
Tkanina: 35% bavlna, 65% polyester. Výplň: 60 % polyester – duté vlákno (100% recyklované), 40 % polyester – plné vlákno.
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    62

  • Rozměry

    Délka: 120 cm, šířka: 60 cm

  • 4. 4. 2021, 10:52

  • Zobrazení

    210

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bílé triko, zelené pruhy, vel. 1½ -2y
Šedý dívčí svetr / kardigan, 1½-2 roky
ŠEDÉ elegantní manšestrové kalhoty 12-18m
Červené unisex tepláky, vel. 9-12m

Kategorie