Zobrazit přihlášovací formulář

ŠEDÝ kojící polštář /ideální na kojení 60x50x18 cm

Administrace

ŠEDÝ kojící polštář /ideální na kojení 60x50x18 cm

649 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
S tímto polštářem bude kojení miminka mnohem pohodlnější a bezpečnější. Potah je vyrobený z čistých přírodních materiálů. Hebký, pohodlný a udržitelný. Je důležité, abyste Vy i Vaše miminko byli v bezpečné a pohodlné poloze, zejména při kojení nebo krmení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠEDÝ kojící polštář /ideální na kojení 60x50x18 cm

649 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
S tímto polštářem bude kojení miminka mnohem pohodlnější a bezpečnější. Potah je vyrobený z čistých přírodních materiálů. Hebký, pohodlný a udržitelný. Je důležité, abyste Vy i Vaše miminko byli v bezpečné a pohodlné poloze, zejména při kojení nebo krmení z láhve. Tento kojící polštář nadzvedává Vaše dítě a zmenšuje tak zatížení Vašich ramen, paží a zad. Podpůrný polštář pro Vás i miminko. Můžete jej používat od prvního kojení až do doby, než se dítě začne učit chodit, a užit si všechny ty příjemné chvíle spolu s Vaším dítětem. Kojící polštář je pružný, chytrý a flexibilní. Zůstává na svém místě, i když se potřebujete trochu pohybovat. Potah je vyroben z bavlny a lyocelu – měkkých, přírodního materiálů, které jsou příjemné na dotek. Výrobek snadno udržíte čistý díky tomu, že polštář i potah můžete vyprat v pračce (60 °C). Dítě nikdy nenechávejte v kojícím polštáři bez dozoru. Doporučujeme pro děti od narození. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
..........................................
Možno objednat rovněž povlak 60x50x18 cm na tento kojící polštář. Materiál: 100% bavlna. Unisex vzor (bílo béžový zvířátkový vzor viz foto). Cena 129 Kč.
..........................................
Návod na údržbu: Povlak na polštář: Srážlivost maximálně 4 %. Perte v pračce na 60 °C v režimu běžného praní. Nebělit. Sušte v sušičce při nízké teplotě (max. 60 °C). Žehlení na teplotu max. 200 °C. Nečistit chemicky. Polštář: Perte v pračce na 60 °C v režimu běžného praní. Nebělit. Sušte v sušičce při běžné teplotě (max. 80 °C). Nežehlit. Nečistit chemicky.
..........................................
Materiál: 55% lyocell, 45% bavlna
..........................................
▶ DOTAZY ? Kdykoliv pište ☼ baronka-shop@centrum.cz ◀
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Délka: 60 cm. Šířka: 50 cm. Výška: 18 cm. Váha výplně: 1030 g. Celková váha: 1125 g.

  • 21. 5. 2023, 0:33

  • Zobrazení

    732

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bílé květinované letní šaty, vel.2-4 roky
Šedý dívčí svetr / kardigan, 1½-2 roky
Bílé triko, zelené pruhy, vel. 1½ -2y
ŠEDÉ elegantní manšestrové kalhoty 12-18m

Kategorie