Zobrazit přihlášovací formulář

♥Zdravá sváča set Mořský♥ Dopravné od 2ks zdarma

Administrace

♥Zdravá sváča set Mořský♥ Dopravné od 2ks zdarma

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Jako naprostou novinku představila firma Mědílek zvýhodněný set Mořský svět, který se skládá z lahvičky, boxu ´´Zdravá sváča´´ a krytky. Pokud by jste si pořizovali vše jednotlivě, cena by byla vyšší :) Stejně jako u všech výrobků této značky jde…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

♥Zdravá sváča set Mořský♥ Dopravné od 2ks zdarma

499 Kč
  • Popis zboží
Jako naprostou novinku představila firma Mědílek zvýhodněný set Mořský svět, který se skládá z lahvičky, boxu ´´Zdravá sváča´´ a krytky. Pokud by jste si pořizovali vše jednotlivě, cena by byla vyšší :)

Stejně jako u všech výrobků této značky jde především o ten nejlepší materiál, který je v Čechách k dostání. Boxík i lahvička jsou vyrobeny z medicínských materiálů, ve kterých nedochází ke tvorbě plísní, dají se umývat v myčce, vložit do ledničky i do mrazáku. Vydrží i krátkodobé ohřívání v mikrovlnné troubě (900w, maximálně 2 minuty) Neobsahuje ftaláty, změkčovadla ani jiné zdraví škodlivé látky. Miska i láhev je plně recyklovatelná.

Box má uvnitř přepážku, která je posouvatelná a na horní víčko je možné umístit pod průhlednou vrstvu vzkaz pro Vašeho miláčka nebo jiný obrázek.
Objem lahve 0,5l
Rozměr boxu 18 x 13 x 6,5cm

♥ POŠTOVNÉ OD 2ks ZDARMA ♥
Při objednání od 2ks setů libovolného druhu i designu, od nás budete mít dodání na Zásilkovnu zcela ZDARMA ♥ Částka za sety se hradí předem na účet.
Pokud si budete přát jen jeden set, Poštovné: Česká pošta 99, -, Zásilkovna 69, -
  • 2. 2. 2022, 11:47

  • Zobrazení

    161

  • Oblíbené

    0

Kategorie