Zobrazit přihlášovací formulář

Stavebnice SEVA 2

Administrace

Stavebnice SEVA 2

350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Hranná, dílky jsem nepřepočítávala, vše co je v krabici + 2 balíčky s dílky navíc. Krabice je v rohu slepená, jednotlivé dílky v pořádku. POPIS VÝROBCE: Stavebnice SEVA 2 patří do základní řady her značky Seva. Číslo na krabici označuje nejen složitost…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stavebnice SEVA 2

350 Kč
  • Popis zboží
Hranná, dílky jsem nepřepočítávala, vše co je v krabici + 2 balíčky s dílky navíc. Krabice je v rohu slepená, jednotlivé dílky v pořádku.
POPIS VÝROBCE:
Stavebnice SEVA 2 patří do základní řady her značky Seva. Číslo na krabici označuje nejen složitost, ale především množství dílků (čím menší číslo, tím menší počet). Ze stavebnice číslo dva lze postavit větší modely (kolotoč,...) a dopravní prostředky (vrtulník, letadlo, autobus,...), sada totiž obsahuje nejen základní stavební díly, ale i kolečka pro vozidla.
Stavění je velmi jednoduché, spojování dílků jde lehce - zasunutím do sebe. Stavebnice je doporučená všeobecně od 4 let. To už děti zvládnout dílky spojit v ploché obrazy. Postupně se pak učí rozvíjet svou prostorovou představivost a stavějí stále složitější modely. Jako doplněk lze dokoupit panáčka seváčka a tím si celou hru oživit.
Jednotlivé dílky
Všechny kusy jsou z plastu bezpečného pro děti (bez obsahu ftalátů). Základem jsou tři druhy dílů, a sice modré kostičky, bílé spojovací kříže a různobarevné výplně. Kostičky i kříže jsou v různých délkách a zasouvají se do sebe. Tím se vytváří 3D síť čtverců. Hotovou konstrukci můžete vyplnit plochými výplněmi.
Bílé kříže v sobě mají otvory. Ty slouží k upevnění kol při stavbě vozidel. Do kola zasunete bílou plastovou osu a tu uchytíte do děrovaného kříže. Tím se docílí perfektního otáčení kol.
Děti si tak s vozidly mohou skutečně hrát a jezdit po pokoji. (Stavebnice se liší obsahem kol, 4 / 5 a 6 má dokonce i atraktivní velké pneu od traktoru).
Sami si vyberte stavebnici
Každá krabice ze základní řady obsahuje návod s několika doporučenými modely. Nicméně základem je vaše kreativita, prostě si z hromady dílků stavte, co vás napadne. Jste tudíž omezeni jen počtem kusů...………….
  • 31. 10. 2020, 20:34

  • Zobrazení

    81

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětské kolo Specialized Hotrock 16
Stolní hra LEDNÍ HOKEJ
Dětský úklidový vozík
Soubor her - FERDA UČÍ - 8 her v 1
PUZZLE CARS od DINO, věk 3 +
POVLEČENÍ DO DĚTSKÉ POSTÝLKY - SOBI oranžová

Kategorie