Zobrazit přihlášovací formulář

ŠOUSIN- IMUNITA

Administrace

ŠOUSIN- IMUNITA

442 Kč 680 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Funkční komplex „Shousin“ je tu pro vás, pokud se chcete cítit čile a plní energie v každém věku! Aktivní složky komplexu pomáhají chránit tělo před ničivými účinky volných radikálů, zpomalují proces stárnutí a zlepšují kvalitu života a pomáhá zlepšit…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠOUSIN- IMUNITA

442 Kč
  • Popis zboží
Funkční komplex „Shousin“ je tu pro vás, pokud se chcete cítit čile a plní energie v každém věku! Aktivní složky komplexu pomáhají chránit tělo před ničivými účinky volných radikálů, zpomalují proces stárnutí a zlepšují kvalitu života a pomáhá zlepšit imunitu. Jedná se o silný antioxidační komplex, který prodlužuje mládí a oddaluje příchod stáří.

Plody borůvky přispívají k udržení normálního stavu cév a zraku.
Vitamín A: přispívá k udržení normálního stavu zraku, sliznic, pokožky a funkce imunitního systému.Vitamín B6: podporuje normální fungování nervového systému, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.Vitamín D: přispívá k udržení normálního stavu kostí a normální činnosti svalů.
Kyselina listová: přispívá k normální krvetvorbě a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Složení: želatina (materiál kapsle), mikrokrystalická celulosa E 460 (plnidlo), směs vitamínů: kyselina askorbová (vitamín C), nikotinamid (niacin), DL-alfa-tokoferyl-acetát (vitamín E), D-pantothenan vápenatý (kyselina pantothenová), pyridoxin hydrochlorid (vitamín B6), thiamin hydrochlorid (vitamín B1), riboflavin (vitamín B2), retinyl - palmitát (vitamín A), kyselina pteroylmonoglutamová (foláty, kyselina listová), D-biotin (biotin), cholekalciferol (vitamín D3), kyanokobalamin (vitamín B12), extrakt z plodů borůvek (Vaccinium myrtillus) s definovaným obsahem anthokyanů, prášek z Cordyceps sinensis, koenzyme Q10, quercetin, resveratrol.
  • 27. 10. 2020, 8:17

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    0

Kategorie