Zobrazit přihlášovací formulář

Dětský dopravní koberec/motiv rušné město 80x120cm

Administrace

Dětský dopravní koberec/motiv rušné město 80x120cm

399 Kč 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 129 Kč
Zatrub a jeď ! Součástí tohoto koberce je velice rušné velkoměsto: silnice a křižovatky, vysoké domy, hasičská zbrojnice, parkovací plochy - a spousta dalších věcí – zkrátka jako v opravdovém městě. Koberec tlumí hluk, vytváří příjemnou atmosféru a je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský dopravní koberec/motiv rušné město 80x120cm

399 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
Zatrub a jeď ! Součástí tohoto koberce je velice rušné velkoměsto: silnice a křižovatky, vysoké domy, hasičská zbrojnice, parkovací plochy - a spousta dalších věcí – zkrátka jako v opravdovém městě. Koberec tlumí hluk, vytváří příjemnou atmosféru a je měkký při chůzi pro nožky všech velikostí. Dětské hry mohou být silnou zátěží pro bytové vybavení, včetně koberců. Proto je koberec vyroben z odolných syntetických vláken, které nejsou náročné na údržbu. Koberec na hraní chrání před studenou podlahou díky pogumované spodní straně. Koberec je vyrobený z polyamidu (nylon) – měkkého a bezpečného plastového materiálu, který odolá vlhkosti i špíně a snadno se čistí. Autíčky může dítě po koberci jezdit a naučí se rozlišovat jednotlivé vyobrazené objekty. Foto koberce je ilustrační. Vyobrazený motiv je stejný jako v reálu, avšak koberec se strojově stříhá. Z tohoto důvodu nelze zaručit, že bude vzor na koberci vždy zcela totožný, jako na ilustrační fotografii. Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
...................................................

Užitečné informace:
Doporučujeme pro věk od 12 měsíců.

...................................................

Návod na údržbu
Neprat. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky. Koberec pravidelně vysávejte a otáčejte. Suché skvrny: odstraňte okamžitě pečlivým seškrabáním směrem ke středu skvrny. Mokré skvrny nevytírejte. Vysajte je papírovou utěrkou a zlehka otřete utěrkou a jemným saponátem. V případě potřeby využijte služeb profesionální čistírny koberců.

...................................................

Materiál:
Vlas: 100% polyamid
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    délka: 120 cm, Šířka: 80 cm. Plocha cca 1 m2.

  • 25. 4. 2020, 10:29

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžový koberec, motiv hvězdy, 133x160 cm
ŠEDÝ koberec, nízký vlas, 133x195 cm

Kategorie