Zobrazit přihlášovací formulář

AUTOSEDAČKA CYBEX JEREMY SCOTT (vajíčko)

Administrace

AUTOSEDAČKA CYBEX JEREMY SCOTT (vajíčko)

7 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 165 Kč
LIMITKA, POUŽÍVANÁ VELMI MÁLO, SUPER STAV, MOHU DODAT I NÁSTAVEC NA KOČÁREK CYBEX, KTERÝ JE NA OBRÁZKU, POŘIZOVCÍ CENA PŘES 11000,- KUPOVANÁ 7/2019 KOPÍRUJI POPIS OD VÝROBCE: Jeremy Scott je posledním rebelem mezinárodního světa módy. Jeho tvorba…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

AUTOSEDAČKA CYBEX JEREMY SCOTT (vajíčko)

7 500 Kč
  • Popis zboží
LIMITKA, POUŽÍVANÁ VELMI MÁLO, SUPER STAV, MOHU DODAT I NÁSTAVEC NA KOČÁREK CYBEX, KTERÝ JE NA OBRÁZKU, POŘIZOVCÍ CENA PŘES 11000,- KUPOVANÁ 7/2019 KOPÍRUJI POPIS OD VÝROBCE:
Jeremy Scott je posledním rebelem mezinárodního světa módy. Jeho tvorba dokáže přitáhnout a je tím nejžhavějším tématem mezi stylovou elitou. Při své druhé spolupráci se CYBEXem Scott znovu napíná své revoluční svalstvo a mění paradigmata tak, že přináší nebe dolů na zem. Slogan kolekce "Adults Suck Then You Are One" a jeho ikonická křídla se zlatým zdobením ostře kontrastují s klasickou černou barvou kolekce. Vzrušující souznění Scottova pop-artu a průkopnického funkčního designu firmy CYBEX - nebesky-ďábelské setkání!


funkce

- součást modulárního systému Z-Line
- otočný mechanismus pro snadnější obsluhu
- ergonomická pozice úplného lehu
- LSP systém
- 11poziční výškově nastavitelná opěrka hlavy
- odnímatelná novorozenecká vložka
- integrovaná XXL sklápěcí sluneční stříška
- možnost použití v rámci tzv. cestovního systému
- energii absorbující materiály

MODULÁRNÍ SYSTÉM
Zůstaňte flexibilní - v rámci modulárního systému Z-Line lze na základnu Base Z nasadit autosedačky Cloud Z i-Size a Sirona Z i-Size.

V rámci modulárního systému Z-Line lze autosedačky Cloud Z i-Size a Sirona Z i-Size nasadit na základnu Base Z a zajistit tak bezpečné cestování pro děti od narození až do 105 cm (cca 4 roky). Díky inovativnímu otočnému mechanismu základny Base Z lze otáčet autosedačku Cloud Z i-Size z pozice proti směru jízdy do pozice pro snadný nástup a výstup. Autosedačka je dále vybavena odnímatelnou novorozeneckou vložkou, která snižuje riziko nebezpečného propadnutí hlavy dítěte dopředu během spánku. Po nasazení autosedačky na kočárek je možné nastavit ergonom
  • 25. 5. 2020, 10:05

  • Zobrazení

    34

  • Oblíbené

    0

Kategorie