Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní dresové triko/tričko Adidas+Nike Dri-Fit

Administrace

Sportovní dresové triko/tričko Adidas+Nike Dri-Fit

349 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Obojí jako nové, lehký a příjemný 100% polyester, uvedená velikost větší, v reálu odpovídá 128/134, tričko Nike s technologií Dri-Fit, délka 56cm, průramky 42cm, cena samostatně 199Kč ( + poštovné), tričko Adidas s technologií ClimaCool / Clima365, znak…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní dresové triko/tričko Adidas+Nike Dri-Fit

349 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Obojí jako nové, lehký a příjemný 100% polyester, uvedená velikost větší, v reálu odpovídá 128/134, tričko Nike s technologií Dri-Fit, délka 56cm, průramky 42cm, cena samostatně 199Kč ( + poštovné), tričko Adidas s technologií ClimaCool / Clima365, znak Liverpool, délka 56cm, průramky 43cm, cena samostatně 189Kč (+ poštovné), případně obojí dohromady 349Kč ( + poštovné)..
Systém Nike Dri-Fit využijí snad všichni sportovci, speciální materiály Dri-Fit zajišťují rychlý odvod potu z Vaší pokožky a stejně tak i z Vašeho oděvu. I při fyzicky náročném výkonu budete v suchu a můžete si užívat radosti z pohybu. U materiálů Dri-Fit je také zajištěna dostatečná prodyšnost.
Systém Dri-Fit poskytuje oblečení nejen výborný odvod vlhkosti zároveň přidává na pružnosti a stálosti oděvů. Materiály Dri-Fit jsou také více odolné proti větru.
Systém ClimaCool má za cíl regulovat tělesnou teplotu sportovce i běžného uživatele lépe než kterýkoli jiný konkurenční materiál. Systém ClimaCool funguje na základě kombinace větracích kanálků, trojrozměrných látek umožňujících cirkulaci vzduchu přímo u pokožky a materiálů, které regulují vlhkost a teplotu. Za pomocí kombinace těchto materiálů dochází k dokonalému odvodu potu a horka od Vaší pokožky. Výhodou oproti materiálu CLIMALITE, který zajišťuje pouze odvod vhkosti, je dodatečná ventilace zajištěna cirkulací vzduchu mezi oblečením a pokožkou. Vaše tělo bude zchlazené i za horkého počasí. Budete se cítit svěže za každého počasí a můžete se plně soustředit na sport a každý Váš pohyb
  • 12. 4. 2024, 12:19

  • Zobrazení

    430

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!

Kategorie