Zobrazit přihlášovací formulář

Pánské pyžamo šortky krátké rukávy bavlněné ALBERT

Administrace

Pánské pyžamo šortky krátké rukávy bavlněné ALBERT

409 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 64 Kč
Pánské pyžamo šortky Albert s kapsami. Pánské pyžamo se skládá z trička s krátkým rukávem a krátkých šortkových kalhot. Tričko má výstřih s légou na knoflíčky a je potištěno drobnými kostičkami. Šortkové kalhoty jsou jednobarevné, se stahovací šňůrkou v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánské pyžamo šortky krátké rukávy bavlněné ALBERT

409 Kč
  • Popis zboží
Pánské pyžamo šortky Albert s kapsami. Pánské pyžamo se skládá z trička s krátkým rukávem a krátkých šortkových kalhot. Tričko má výstřih s légou na knoflíčky a je potištěno drobnými kostičkami. Šortkové kalhoty jsou jednobarevné, se stahovací šňůrkou v pase. Muži ocení i praktické kapsy. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Pyžamo je vhodné i na každodenní nošení.

Ušito v černé a modré variantě.

Postupně budou některé velikosti vyprodané. Které lze aktuálně objednat, zjistíte nejrychleji v našem e-shopu. Stačí si tam zadat do bílého políčka s lupou slovo KOČKA S ČEPICÍ, potvrdit enterem - e-shop Vám zboží vyhledá. V e-shopu najdete další druhy oděvů, pyžam, nočních košil, županů, plavek, spodního prádla pro celou rodinu. Nechcete-li se dívat do shopu, zjistěte si podle tabulky velikostí , kterou velikost potřebujete a napište mi dotaz. Odpovím co nejdříve.

Velikost....................M...........L..........XL.........2XL
Obvod hrudníku.....108........112.......116........120
Délka trika...............74..........75.........76..........80
Pas......................80-92...88-100...90-102...92-104

Pokyny pro údržbu:

- 100% bavlna
- lze prát v pračce při teplotě do 30°
- nesušit v sušičce
- žehlit z rubu do 110°
- nepoužívat bělící prostředky
- nečistit chemicky

Zaslání poštou teď nenabízím, protože pošta ke dveřím zásilky v době karantény nedonese, doručovatelé buď zasunou zásilku do schránky, což znamená nebezpečí zcizení, nebo poškození, nebo Vám nechá rovnou balíček na poště, takže si tam budete muset vystát frontu, protože dovnitř pouští omezené množství zákazníků. V neposlední řadě - i já se snažím chránit a tak na poštu balíčky do odvolání také nenosím.
Děkuji za pochopení.
  • 13. 5. 2020, 9:48

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie