Zobrazit přihlášovací formulář

ROZJASŇUJÍCÍ TONIKUM S VITAMINEM C

Administrace

ROZJASŇUJÍCÍ TONIKUM S VITAMINEM C

69 Kč 230 Kč
Zaujalo 5 uživatelů
Avon Anew Illuminating pleťové tonikum s velkou dávkou vitamínu C poskytuje vaší pokožce dvojnásobek hydratace a energie. Pro všechny věkové kategorie Jak to funguje: vzorec s vitamínem C a kyselinou glykolovou zdvojnásobuje hladinu vlhkosti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 1. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ROZJASŇUJÍCÍ TONIKUM S VITAMINEM C

69 Kč
Koupit
Avon Anew Illuminating pleťové tonikum s velkou dávkou vitamínu C poskytuje vaší pokožce dvojnásobek hydratace a energie.

Pro všechny věkové kategorie
Jak to funguje: vzorec s vitamínem C a kyselinou glykolovou zdvojnásobuje hladinu vlhkosti v pokožce, jemně ji odlupuje a zabraňuje poškození stárnutím
Výsledky: příjemně svěží a čistá pokožka se zdravým leskem

Vaše oblíbená řada s vitamínem C byla právě vylepšena o další nový produkt! Představujeme pleťové tonikum s bohatou recepturou, která pokožce dodává dvakrát tolik hydratace a energie. Kosmetika také zabraňuje poškození, které vede ke stárnutí pokožky, podporuje snížení zabarvení a jemně osvětluje pokožku. Toto zvlhčující tonikum lze používat každý den.

Použití:

Aplikujte malé množství toniku na dlaně a vetřete na obličej a krk. Vyčkejte dokud tonikum nezaschne a poté aplikujte krém. Používejte 1-2krát denně a to ráno a/nebo večer.
  • 8. 3. 2024, 15:49

  • Zobrazení

    378

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

ANEW MĚDĚNÁ SLUPOVACÍ MASKA
ANEW ULTIMATE ZLATÁ NOČNÍ KŮRA
ANEW VYHLAZUJÍCÍ PLEŤOVÝ OLEJOVÝ GEL
Sada 2 omlazujících krémů Anew Ultimate
ANEW ROZJASŇUJÍCÍ SÉRUM S VITAMINEMC

Kategorie