Zobrazit přihlášovací formulář

Realistická panenka chlapeček Cris od Paola Reina

Administrace

Realistická panenka chlapeček Cris od Paola Reina

869 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 139 Kč
ODESÍLÁM DO 2 DNŮ Chlapeček Chris je realistická panenka od firmy Paola Reina ze Španělska spadající do skupiny panenek Las Amigas. Chris je vysoký 32 cm a má celé tělíčko vyrobené z kvalitního vinylu, chlapečkem je jen podle oblečení, pohlaví není…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Realistická panenka chlapeček Cris od Paola Reina

869 Kč
  • Popis zboží
ODESÍLÁM DO 2 DNŮ
Chlapeček Chris je realistická panenka od firmy Paola Reina ze Španělska spadající do skupiny panenek Las Amigas. Chris je vysoký 32 cm a má celé tělíčko vyrobené z kvalitního vinylu, chlapečkem je jen podle oblečení, pohlaví není znázorněno. Má krátce střižené zrzavé vlasy a modré nemrkací oči. Chlapečci na rozdíl od holčiček v této skupině panenek nemají nalepené řasy. Chris je oblečen do bílé košile s krátkým rukávem s modrým a zeleným potiskem dinosaurů a dlouhých modrých kalhot. Na nohou má modro-bílé sportovní boty s tkaničkami. Přes rameno má tmavě hnědou kabelu.

Panenka splňuje bezpečnostní a zdravotní normy (CE). Doporučeno pro děti od 3 let. Realistické panenky a miminka od firmy Paola Reina udělají Vaší holčičce radost, protože jsou nejen jako živá, ale jsou také balena v dárkové krabici a voní po vanilce.
  • 26. 9. 2021, 21:49

  • Zobrazení

    377

  • Oblíbené

    0

Kategorie