Zobrazit přihlášovací formulář

KOPAČKY HYPERVENOM

Administrace

KOPAČKY HYPERVENOM

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
HLAVNÍ FOTO JE ILUSTRAČNÍ, OSTATNÍ REÁLNÁ FOTA, NOŠENÉ MÁLO, LEHCE ŠOUPNUTÉ ŠPUNTY, POŘIZOVACÍ CENA PŘES 4000,- KOPÍRUJI POPIS OD VÝROBCE: Pánské kopačky s kotníkovým límcem Nike Hypervenom Phantom III DF FG z kolekce Play Fire jsou již třetí generací…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KOPAČKY HYPERVENOM

199 Kč
  • Popis zboží
HLAVNÍ FOTO JE ILUSTRAČNÍ, OSTATNÍ REÁLNÁ FOTA, NOŠENÉ MÁLO, LEHCE ŠOUPNUTÉ ŠPUNTY, POŘIZOVACÍ CENA PŘES 4000,- KOPÍRUJI POPIS OD VÝROBCE: Pánské kopačky s kotníkovým límcem Nike Hypervenom Phantom III DF FG z kolekce Play Fire jsou již třetí generací oblíbených kopaček, jenž jsou navrženy zejména pro hráče, kteří si libují ve střílení branek

Disponují bezešvým svrškem Flyknit, který je doplněn o dynamická vlákna Flywire, jenž jsou integrovány do šněrování a poskytují pevnou fixaci a kotníkovým límcem Dynamic Fit. Konstrukce bez jazyka zajistí minimalizaci rušivých vjemů. Zcela nová pružná kopací plocha v přední části boty Nike HyperReact pro lepší návratnost energie a tím dosažení optimální rychlosti střely. Maximální kontrola v suchém i mokrém prostředí je zajištěna díky technologii ACC.

Šněrování je asymetrické pro dosažení maximální velikosti kopací plochy.

Pružná trakce je zajištěna díky plátu Nike HyperReactive, který je navržen pro rychlé kličky a změny směru. V kopačce se dále nachází systém NikeGrip, jenž zajistí tvou nohu uvnitř boty.

Kopačky typu FG - jsou určeny pro pevný přírodní povrch a k používání na mokrých až lehce blátivých hřištích s krátce posekaným trávníkem.

V těchto kopačkách střílí své branky borci jako Robert Lewandovski, Edinson Cavani a Gonzalo Higuain.
  • 19. 5. 2021, 14:02

  • Zobrazení

    151

  • Oblíbené

    0

Kategorie