Zobrazit přihlášovací formulář

Certifikované trekové podzimní kožené boty 38

Administrace

Certifikované trekové podzimní kožené boty 38

499 Kč 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
certifikované trekové outdoorové kotníkové kožené boty s membránou D.D.Step 38, vnitřní vyndávací kožená stélka 24,3-25cm, včetně krabice, super stav - dcera měla pouze 3x na noze na týdenní dovči.. Barva: černo-růžová.. V případě odeslání přes…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Certifikované trekové podzimní kožené boty 38

499 Kč
  • Popis zboží
certifikované trekové outdoorové kotníkové kožené boty s membránou D.D.Step 38, vnitřní vyndávací kožená stélka 24,3-25cm, včetně krabice, super stav - dcera měla pouze 3x na noze na týdenní dovči..
Barva: černo-růžová..

V případě odeslání přes Zásilkovnu formou služby Mezi Námi lze odeslat balík oblečení až do 5kg za 65,- s pojištěním na 299,-, akorát potřebuji znát přesný název výdejního místa (z wéwéwé.zasilkovna.cz/pobocky) a celé Vaše jméno, příjmení a telefonní kontakt. Děkuji.

Materiál - hladká KŮŽE + textílie, kdy mezi svrchní a vnitřní část je vložená kvalitní vodě odolná membrána AQUA-TEX. Vnitřní stélka je pak kožená a je vyjímatelná.

Boty jsou kotníkové (ideální na období chladného podzimu a jara) a jejich předností je dvojitý suchý zip pro lepší rozevření obuvi a tím pádem i snazší nazouvání. Gumová špice je odolná proti okopání. Boty mají pevný opatek a kolem kotníku pak výrazné polstrování pro maximální pohodlí - sedí dobře na střední až silné nožky. Přední část boty je tvarovaná tak,aby umožňovala zdravý a přirozený růst nožičky - prostorná špička poskytuje dostatek místa pro prsty. Podešev je dostatečně ohebná, boty jsou lehké a velmi pohodlné.
  • 24. 8. 2020, 7:31

  • Zobrazení

    115

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

černé italské KOŽENÉ lodičky se zipem Venezia 39, 5

Kategorie