Zobrazit přihlášovací formulář

VOLUMIZÉR kulmo fén rotační kartáč žehlička

Administrace

VOLUMIZÉR kulmo fén rotační kartáč žehlička

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
ONE STEP hair dryer and styler ...Oválný design kartáče navržen tak, aby rychle a rovnoměrně distribuoval vzduch do vlasů, pro rychlejší vysušení a menší poškození vlasů způsobené teplem...IONIZAČNÍ TECHNOLOGIE záporné ionty saturují proud vzduchu čímž se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VOLUMIZÉR kulmo fén rotační kartáč žehlička

99 Kč
  • Popis zboží
ONE STEP hair dryer and styler ...Oválný design kartáče navržen tak, aby rychle a rovnoměrně distribuoval vzduch do vlasů, pro rychlejší vysušení a menší poškození vlasů způsobené teplem...IONIZAČNÍ TECHNOLOGIE záporné ionty saturují proud vzduchu čímž se zmenšuje velikost kapek vody a dochází k rychlejšímu sušení. Vyhlazuje a zjemňuje vlasy a snižuje krepatění a statiku...KERAMICKÝ POVRCH pro rovnoměrné rozložení tepla a menší poškození....kombinované štětiny - štětiny s nylonovými kuličkovými hroty dodávají objem a zajišťují hladký a lesklý styling....3 teploty / 2 rychlosti...Ergonomická rukojeť...Lehký design...Otočný napájecí kabel....dostala jsem jako dárek,ale na moje dlouhé vlasy se nehodí...je k němu spousta videí a všem funguje :o))) PC na internetu 1599 Kč nyní 990 Kč.
*
ROWENTA brush activ 1000 ionic ceramic...Horkovzdušný rotační kartáč se dvěma výměnými nástavci...mají ochranné pouzdro...příkon 1000W, počet teplot 2, počet rychlostí 2, IONIZACE a studený vzduch, délka kabelu 1,8m, barva měděná...v perfektním stavu - mám na kartáč moc dlouhé vlasy po pas a nezvládám to s ním...cena v eshopu 1699 Kč nyní 990 Kč.-PRODANÝ!!!
*
Fialový žehlící kartáč na vlasy...dle mého názoru spíše na rovné vlasy,to je super...s kudrnatými si neporadí do úplného narovnání...kartáč je v bezvadném stavu...cena 159 Kč.
*
Růžová mini žehlička na vlasy...cestovní včetně adaptéru !!!...úplně super na ofinu...v bezva stavu ... cena 99 Kč - PRODANÁ!!!
*
  • 5. 10. 2021, 20:08

  • Zobrazení

    1 744

  • Oblíbené

    0

Kategorie