Zobrazit přihlášovací formulář

Hrneček s brčkem b.box Sippy cup + čištění

Administrace

Hrneček s brčkem b.box Sippy cup + čištění

370 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nové, nepoužité, v original. balení. Vhodné pro děti od 6měsíců. Zatížené brčko se pohybuje spolu s tekutinou. Jednoduché zavírání a otevírání. Lze mýt v myčce. NENÍ možné použít v mikrovlnce. Materiál: polypropylen (PP) a silikonu, ocelové závažíčko…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 3. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hrneček s brčkem b.box Sippy cup + čištění

370 Kč
  • Popis zboží
Nové, nepoužité, v original. balení.

Vhodné pro děti od 6měsíců. Zatížené brčko se pohybuje spolu s tekutinou. Jednoduché zavírání a otevírání. Lze mýt v myčce. NENÍ možné použít v mikrovlnce. Materiál: polypropylen (PP) a silikonu, ocelové závažíčko na brčku. Rozměry:15 × 12 × 7.5 cm. Objem: 240 ml. Vyrobeno bez použití BPA, ftalátů a PVC.

PC hrnku je na netu 290 Kč a PC čistícího setu je 190 Kč. Prodám dohromady za 370 Kč. Osobní převzetí nebo odešlu za 65 Kč přes Zásilkovnu či za 99 Kč přes poštu.

Ať už drží vaše batole Sippy cup v jakémkoli úhlu, může z tohoto hrnečnu s kouzelným brčkem snadno pít. Inovativní brčko má na spodním konci malou zátěž a díky tomu je brčko vždy ponořeno do nápoje. Jednoduché úchyty na hrnečku a snadné odklopení víčka sippy cup hrnečku podporují samostatnost vašeho dítěte. Dětské pitítko Sippy cup je ideální při přechodu na pití ze šálku.
  • 1. 6. 2020, 10:05

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie