Zobrazit přihlášovací formulář

Přilba PJ masks Mondo

Administrace

Přilba PJ masks Mondo

455 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Dětská přilba PJ Masks je krásná pohádková přilba v modrém provedení, která je vhodná pro děti od 3 let. Je to velmi spolehlivá ochranná pomůcka při různých dětských sportech a hrách. Přilba pro děti je lehká a pevná. Výhodou jsou větrací otvory a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přilba PJ masks Mondo

455 Kč
  • Popis zboží
Dětská přilba PJ Masks je krásná pohádková přilba v modrém provedení, která je vhodná pro děti od 3 let. Je to velmi spolehlivá ochranná pomůcka při různých dětských sportech a hrách. Přilba pro děti je lehká a pevná. Výhodou jsou větrací otvory a pohodlné nošení díky pevnému upevnění pod bradou. Motiv animovaných hrdinů z televizní série PJ Masks se zalíbí chlapcům i dívkám, bez své stylové pomůcky na sport se nepohnou ani na krok. Má nastavitelnou velikost od 52 do 56 cm.

Dětská přilba je nezbytná ochrana při jízdě na kole, bruslení, lyžování nebo při jiných sportech, kde si děti mohou zranit hlavu. Dodržování bezpečnostních pravidel je důležité hlavně při hravých a neposedných dětech, které mají rády zábavné hry a často nedbají na svou bezpečnost. V takovém případě bezpečnou hru zaručí jedině dětská ochranná přilba.

Mondo je italský výrobce, který vyrábí kvalitní produkty z gumy, pěny a PVC. Mondo je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů a filmů, mezi které patří i seriál PJ Masks. Dětská přilba PJ Masks nesmí chybět ve výbavě vašeho dítěte, protože je nejen moderní, ale i velmi bezpečná.
  • Značka

    MONDO

  • Rozměry

    Barva: pj masks

  • 20. 11. 2021, 15:50

  • Zobrazení

    153

  • Oblíbené

    0

Kategorie