Zobrazit přihlášovací formulář

Nástěnka / černá tabule na psaní, 50x70 cm

Administrace

Nástěnka / černá tabule na psaní, 50x70 cm

129 Kč
Zaujalo 9 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
... napište citát, namalujte květinu nebo napište seznam úkolů – a zavěste na stěnu s rámečkem nebo bez rámečku. Koláž můžete také vytvořit tak, že nástěnku rozdělíte na oblasti nebo menší části. Nástěnku si můžete snadno uzpůsobit pomocí citátu, pozdravu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nástěnka / černá tabule na psaní, 50x70 cm

129 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... napište citát, namalujte květinu nebo napište seznam úkolů – a zavěste na stěnu s rámečkem nebo bez rámečku. Koláž můžete také vytvořit tak, že nástěnku rozdělíte na oblasti nebo menší části. Nástěnku si můžete snadno uzpůsobit pomocí citátu, pozdravu nebo oblíbeného receptu a doplnit rámečkem ve Vašem stylu. Pokud chcete vytvořit koláž, můžete nástěnku rozřezat na menší kousky nebo ji rozdělit na menší části pomocí přiložené pásky. Otírejte navlhčenou textilií a jemným čisticím prostředkem. Osušte čistou utěrkou. Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

...................................

Nezapomeňte si k tabuli / nástěnce objednat speciální pero. Tímto křídovým perem můžete na tabuli napsat důležitou zprávu, hezký pozdrav nebo seznam všeho, co je potřeba udělat. Křídové pero na tabuli je také vhodné na sklo, zrcadla, akryl, kov a keramiku. Cena 99 Kč.
...................................

Materiál:
nebělený papír
...................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Délka: 70 cm. Šířka: 50 cm.

  • 25. 1. 2024, 10:03

  • Zobrazení

    1 479

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

ČERNÁ nástěnka s klipy 60x75 cm

Kategorie