Zobrazit přihlášovací formulář

Mateř. komplet noční košile a župan ČÁP A HOUPAČKA

Administrace

Mateř. komplet noční košile a župan ČÁP A HOUPAČKA

639 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Dámský bavlněný župan krátký s mateřskou noční košilí Čáp a houpačka. Noční košili zdobí potisk čápa. Košile je určená ke kojení, v oblasti prsou má otvory zapnuté na knoflíčky. Toto rozepínání Vám zajistí nejen větší pohodlí při kojení, ale také intimitu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2011
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mateř. komplet noční košile a župan ČÁP A HOUPAČKA

639 Kč
Prodávající nezasílá do zahraničí.
  • Popis zboží
Dámský bavlněný župan krátký s mateřskou noční košilí Čáp a houpačka. Noční košili zdobí potisk čápa. Košile je určená ke kojení, v oblasti prsou má otvory zapnuté na knoflíčky. Toto rozepínání Vám zajistí nejen větší pohodlí při kojení, ale také intimitu, což se hodí jak v porodnici, tak v domácnostech, kde je více členů rodiny. Rozepínání umožní snadnější přístup miminka k mamince a maminka nemusí odhalovat víc, než sama chce. Mateřská košile je díky volnějšímu střihu vhodná i v těhotenství a do porodnice. Župan má tříčtvrteční rukáv, s potiskem koček, výstřih je olemován barevnou stužkou, zavazuje se páskem a na předním díle jsou našité dvě kapsy. Bavlněný materiál je poddajný a jemný na dotek. Dámský komplet je vhodný i na denní nošení.

Materiály použité u tohoto výrobku jsou certifikovány, dosáhly nejvyšší možné kvality.

Komplet byl vyroben ve velikostech S,M,L. Do objednávek mi prosím pište výhradně písmenkové značení velikosti podle tabulky s mírami na přiložené fotografii.

Postupně budou některé velikosti vyprodané. Které lze aktuálně objednat, zjistíte nejrychleji v mém e-shopu. Zadejte si tam do bílého políčka s lupou slova SOVA NA MĚSÍCI, potvrďte enterem a komplet se Vám ukáže.

Objednat si můžete v e-shopu, nebo tady. Objednáte-li v shopu, najdete v balíčku malou pozornost. E-shop Vám nabídne mnohem více pyžam, než mám zde na MMB.

Postupně budou některé velikosti a barvy vyprodané. Které lze aktuálně objednat, zjistíte nejrychleji v mém e-shopu. Zkopírujte si tam do bílého políčka s lupou slova ČÁP A HOUPAČKA, potvrďte enterem a komplet se Vám ukáže.
Objednat si můžete v e-shopu, nebo tady. Objednáte-li v shopu, najdete v balíčku malou pozornost. E-shop Vám nabídne mnohem více mateřských oděv, než mám zde na MMB.
Najdete v ně
  • 17. 10. 2020, 11:09

  • Zobrazení

    70

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

DÁMSKÝ LETNÍ BAVLNĚNÝ ŽUPAN DO PORODNICE
Těhotenské šortky na spaní, i na den - bavlněné
DÁMSKÁ MATEŘSKÁ TĚHOTENSKÁ KOJÍCÍ NOČNÍ KOŠILE
MATEŘSKÉ KOJÍCÍ PYŽAMO PRO POHODLNÉ KOJENÍ-WELCOME
MATEŘSKÁ TĚHOTENSKÁ KOJÍCÍ NOČNÍ KOŠILE
Mateřská těhotenská kojící noční košile Denisa
Dámská těhotenská kojící noční košile FELICITA
Dámská těhotenská kojící noční košile MAŠLIČKY
MATEŘSKÉ TĚHOTENSKÉ PYŽAMO PRO SNADNÉ KOJENÍ
MATEŘSKÝ KOMPLET ŽUPAN + NOČNÍ KOJÍCÍ KOŠILE
MATEŘSKÁ TĚHOTENSKÁ KOJÍCÍ NOČNÍ KOŠILE - KÁČÁTKO

Kategorie