Zobrazit přihlášovací formulář

4x džíny GAP ARMANI NEXT CHILDRENS PLACE

Administrace

4x džíny GAP ARMANI NEXT CHILDRENS PLACE

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Nádherné rifle pro holčičku. Prodej jednotlivě. 1. Růžové skinny džíny GAP Summer Azalea Nádherně malinově růžové skinny rifle. V pase regulace. Pružná příjemná riflovina. Propracované detaily, kapsičky, prošívaní, v pase na druk, skutečný zip. Znač…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x džíny GAP ARMANI NEXT CHILDRENS PLACE

299 Kč
  • Popis zboží
Nádherné rifle pro holčičku. Prodej jednotlivě.

1. Růžové skinny džíny GAP Summer Azalea
Nádherně malinově růžové skinny rifle. V pase regulace. Pružná příjemná riflovina. Propracované detaily, kapsičky, prošívaní, v pase na druk, skutečný zip. Znač.vel. 2 roky. Rifle jsou kupované nové, vzíté párkrát, trochu odřené pravé kolínko (vidět jen při detailním studování), jinak vynikající stav.
420 Kč sleva 80 = 340 Kč

2. Tmavé rifle s fialovými flitry ARMANI 92-98
Nádherné džíny zdobené fialovými flitry. Zdobení je na zadních kapsičkách a na opasku. Mají krásnou tmavě modrou barvu, lehce šisované. Fialové prošívání, propracovaníé, nádherné. V pase zapínání na knoflík. Úzké. V pase není regulace, ale jsou úzké, dobře padnoucí - dceři seděly i když jinak potřebuje vždy regulaci pasu. Rifle jsou s elastenem, vhodné pro štíhlou holčičku. Znač.vel. 92 - 2 roky, ale jsou delší, možno nosit do v.98. Rifle jsou nošené ve vynikajícím stavu.
460 Kč

3. Rifle s volánky CHILDRENS PLACE
Krásné rifle s volánky zn. Children´s Place. V pase regulace. Zapínání na druk a zip. Pěkná střední riflovina. Růžově prošívané. Znač.vel. 24m. Nošené ve velmi dobrém stavu, kolena a konce nohavic bez vad. Vhodné celoročně.
299 Kč

4. Bílé ptáčkové rifle NEXT
Úžasné bílé zdobené džíny s regulací. Bohatě prošívané, s aplikací ptáčka, kapsičky zdobené flitry. V pase dva nádherné knoflíčky a regulace. Znač.vel. 1.5-2 roky, nositelné déle. Rifle jsou ve vynikajícím stavu, bez známek nošení, jako nové. Vhodné na jaro, léto, podzim.
410 Kč
  • Značka

    GAP CHILDRENS PLACE

  • Velikost

    92

  • Rozměry

    1. Růžové GAP: d. 48 cm, pas šířka 22 cm (regulace).2. Armani: d. 54 cm, pas šířka 23.5 cm.3. CHILDRENS: d. 49 cm, pas šířka 21 cm (regulace)4. Bílé: d. 50 cm, pas šířka 23 cm (regulace).

  • 16. 4. 2023, 15:43

  • Zobrazení

    466

  • Oblíbené

    0

Kategorie