Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská hrací kuchyňka, vhodná pro věk 3+

Administrace

Dětská hrací kuchyňka, vhodná pro věk 3+

2 399 Kč 2 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 55 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 149 Kč
... miniatura opravdové kuchyně pro dospělé. Kuchyňka roste s dítětem, nohy jsou výškově nastavitelné do 3 různých poloh. Plotýnky se světelnými diodami, které lze zapínat a vypínat. Funguje na baterie. Světelné diody jsou napájeny bateriemi s nízkým…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská hrací kuchyňka, vhodná pro věk 3+

2 399 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... miniatura opravdové kuchyně pro dospělé. Kuchyňka roste s dítětem, nohy jsou výškově nastavitelné do 3 různých poloh. Plotýnky se světelnými diodami, které lze zapínat a vypínat. Funguje na baterie. Světelné diody jsou napájeny bateriemi s nízkým napětím a automaticky se vypnout po několika minutách pro úsporu energie. Světlo varné desky lze vypnout a zapnout, a tak poskytuje reálný dojem, ale nezahřívá se. Doporučeno pro věk od 3 let. Vhodné pro holčičky i kluky. Kuchyňka se prodává bez dekorací, tyto je možno objednat zvlášť. NOVÉ, originálně balené zboží. IHNED K ODESLÁNÍ !

******************

MATERIÁL: sololit, březová překližka, průhledný akrylový lak, barva, polypropylenový plast, ocel, pigmentovaná barva, ABS plast, polypropylenový plast. Váha balíku je cca 25 kg.

******************
SPOLEČNĚ S TOUTO VELICE ZDAŘILOU KUCHYŇKOU LZE OBJEDNAT SPOUSTU KRÁSNÝCH doplňků. Ušetřete za poštovné a vše si nechte zabalit v jednom balíku. Kuchyňku je možno vybavit bohatým příslušenstvím k nekonečnému hraní: zmenšenina opravdového nerez nádobí, hrnce a pánev, kuchyňské náčiní, talíře, pečící plech a nezbytný váleček na pečení, formičky, také imitace potravin - zelenina, ovoce, nákupní košík (sýr, 2 klobásky, chleba, těstoviny, zelená paprika, ananas, lilek, ryba), pizza, skořicové rolky ... atd., viz vyobrazení. Informace o dostupnosti jednotlivého zboží na dotaz.

******************
▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    šířka: 72 cm, hloubka: 40 cm, výška: 108 cm, váha balíku cca 25 kg

  • 25. 6. 2023, 23:21

  • Zobrazení

    1 447

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie