Zobrazit přihlášovací formulář

Guerlain Eye And lip contour cream

Administrace

Guerlain Eye And lip contour cream

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Krém byl vyvinutý speciálně pro jemnou a zranitelnou pokožku v oblasti kolem očí a rtů, kde efektivně bojuje proti ztrátě pevnosti a mezibuněčné podpory. Minimalizuje veškeré známky stárnutí a obnovuje kontury očí a rtů. Guerlain orchidejím zasvětil…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Guerlain Eye And lip contour cream

199 Kč
  • Popis zboží
Krém byl vyvinutý speciálně pro jemnou a zranitelnou pokožku v oblasti kolem očí a rtů, kde efektivně bojuje proti ztrátě pevnosti a mezibuněčné podpory. Minimalizuje veškeré známky stárnutí a obnovuje kontury očí a rtů. Guerlain orchidejím zasvětil nejpozoruhodnější výzkum, který kdy byl této rostlině věnován a na jeho základě vytvořil komplexní omlazující řadu Orchidée Impériale.
Aktivní látky: Imperial Orchid Molecular Extract – stárnutí pleti je charakteristické vzrůstajícím počtem buněk, které přestaly aktivně žít a staly se škodlivými pro okolní živé buňky. Imperial Orchid Molecular Extract cílí přímo na mechanismus, který způsobuje konec buněčné aktivity a doslova tak dodává pleti schopnost „vrátit zpět buněčný čas“. Ochrana mladých kožních buněk zabezpečuje ideální okolní ekosystém, díky němuž se prodlužuje délka života kožních buněk. To umožňuje potlačení a redukci veškerých známek stárnutí pleti.
Účinky: redefinuje kontury, vyhlazuje a rozjasňuje, vypíná pokožku, redukuje výskyt jemných vrásek, otoků a tmavých kruhů, vyživuje a hydratuje.
Jak používat: Nanášejte každé ráno a/nebo večer na okolí očí a rtů.
Nový
2ml
Cena 15ml na netu kolem 4.200,-
  • 21. 4. 2021, 23:50

  • Zobrazení

    44

  • Oblíbené

    0

Kategorie