Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO DOTS 41916 Doplňky 2. série

Administrace

LEGO DOTS 41916 Doplňky 2. série

69 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Děti a všichni umělci si parádní stavebnici LEGO® DOTS (41916) DOTS doplňky – 2. série doslova zamilují! Těmito jednoduchými doplňky lze obohatit všechny možné sady od LEGO DOTS, takže dětem dají možnost zábavně rozšířit své ozdoby nespočtem způsobů…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO DOTS 41916 Doplňky 2. série

69 Kč
  • Popis zboží
Děti a všichni umělci si parádní stavebnici LEGO® DOTS (41916) DOTS doplňky – 2. série doslova zamilují!

Těmito jednoduchými doplňky lze obohatit všechny možné sady od LEGO DOTS, takže dětem dají možnost zábavně rozšířit své ozdoby nespočtem způsobů tak, aby ladily s jejich oblečením či pokojem nebo odpovídaly jejich náladě.

Balíček plný kreativity:

Tato báječná sada obsahuje 109 barevných dílků, včetně 20 duhově třpytivých a 10 z celkem 16 speciálně potištěných zdobítek – nechte se proto překvapit tím, co na vás v balíčku čeká! Pomocí těchto doplňků si děti mohou vyzdobit vlastní náramky přátelství nebo si z nich vyrobit dekoraci do pokojíčku a zapojit přitom své kreativní dovednosti. legenio

Tato malá stavebnice dá kreativitě dětí ještě větší prostor, protože si budou moci své výrobky LEGO DOTS vyzdobit tak, aby ladily s výtvory kamarádů a ukázaly všem jejich jedinečný styl. Tyto sady lze použít jako dárek k Vánocům, zábavné překvapení knarozeninám nebo jako skvělý doplněk k ostatním stavebnicím DOTS.

Součástí sady je 79 dílků ve 4 barvách, 20 duhově třpytivých dílků a 10 dílků, na kterých jsou některé z 16 smajlíků – je ale překvapení, které to jsou!
Pochlubte se výtvory své fantazie! Při zdobení s těmito dílky budou děti rozvíjet své schopnosti sebevyjadřování a projeví svou kreativitu, ať už se nechají inspirovat ukázkami vzorů na obalech sad LEGO® DOTS, nebo vymyslí svůj jedinečný styl.
Barevné dílky sady DOTS doplňky – 2. série (41916) se hodí pro nové úpravy různých modelů DOTSnebo ostatních LEGO® stavebnic, což jistě ocení děti se zájmem o umění a ruční práce.
Milovníci vlastnoručního tvoření jistě rádi rozšíří své stavebnice pomocí dílků ze sady DOTS doplňky – 2. série (41916). Nové barvy a ozdoby vždy udělaj
  • 14. 8. 2020, 1:22

  • Zobrazení

    49

  • Oblíbené

    0

Kategorie