Zobrazit přihlášovací formulář

Sylvanian Families Vesnická Pizzeria 5324

Administrace

Sylvanian Families Vesnická Pizzeria 5324

655 Kč 799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 99 Kč
Sylvanian Families Vesnická Pizzerie Vesnická Pizzerie dělá lahodné pizzy pomocí své velké pece na pizzu. Hlavní budovu můžete umístit na podlahu dvojím způsobem. Vytvořte prostor pro venkovní terasu a umístěte zde stolek a židle. Pizzerie obsahuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sylvanian Families Vesnická Pizzeria 5324

655 Kč
  • Popis zboží
Sylvanian Families Vesnická Pizzerie

Vesnická Pizzerie dělá lahodné pizzy pomocí své velké pece na pizzu. Hlavní budovu můžete umístit na podlahu dvojím způsobem. Vytvořte prostor pro venkovní terasu a umístěte zde stolek a židle.

Pizzerie obsahuje nástroje a přísady pro výrobu pizzy. Neobsahuje figurku. Místo pro lahodnou pizzu a posezení s přáteli.

Sestavte si celou ulici plnou obchodů, využijte průchozí pasáž obchodu. Kombinujte s Obchodem s potravinami (prodejné samostatně) a užijte si tak více zábavy.

Historie: Postavičky Sylvanian Families byly vytvořeny v Japonsku v roce 1985 a okamžitě se staly hitem. Od té doby byly úspěšně distribuovány po celém světě. Na základě těchto postaviček byla vytvořena řada videoher, animovaných pohádek. V celém světě vyvolaly obrovské sběratelské nadšení. Postavičky Sylvanian Families byly původně lesní tvorové seskupení do rodin. Zpočátku to byli: bobři, ježci, myši, zajíci, medvědi... V posledních letech však přibyla i ostatní zvířátka jako jsou: kočky, psi, tučňáci, opice, koaly a surikaty. Ke všem těmto postavičkám je vždy možné dokoupit různé vybavení, domečky, autíčka …atd.
Věk: 3+
Materiál: plast
Rozměry domu: 26 x 23 x 10 cm
Rozměry balení: 29 x 25 x 18 cm
  • 21. 12. 2022, 21:58

  • Zobrazení

    340

  • Oblíbené

    0

Kategorie