Díky Sladké mlynářce můžete mít fantasticky pocukrované koláče, dorty, vafle nebo dezerty. Zda budou moučkovým cukrem jen lehce poprášeny nebo bude vrstva silnější, záleží jen na vaší fantazii.
Zvláštní design s kulatým nástavcem a otáčecím knoflíkem umožňuje Sladkou mlynářku postavit „vzhůru nohama“ na zmíněný kulatý nástavec. Pokud by stála na bezpečnostním uzávěru, mohl by se cukr hromadit mezi sítem a uzávěrem a pomalu vysypávat.
Postup při plnění nádoby cukrem:
Nejdříve odejměte síto s bezpečnostním uzávěrem a pak křížový hnací šroub, osu ale nechte v nádobě, postavte Sladkou mlynářku na kulatý nástavec a otvorem nasypte moučkový cukr. Naplněnou nádobu uzavřete tak, že na osu připevníte šroub a uzavřete sítem. Nyní je Mlynářka připravena k práci/mletí.
Při cukrování držte Mlynářku nad pečivem a točte knoflíkem ve směru hodinových ručiček. Pokud je cukr příliš hrudkovitý, měli byste ho nejdříve rozmačkat.
Díky bezpečnostnímu uzávěru zůstane cukr v nádobě dlouho suchý.